Εθνικές Εκλογές 2023ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Στα εγκαίνια των δύο νέων Στεγών του «Παναγία Ελεούσα» ο Θανάσης Παπαθανάσης

Στα εγκαίνια των δύο νέων Στεγών του «Παναγία Ελεούσα» παρευρέθηκε ο Θανάσης Παπαθανάσης, Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Ο κ. Παπαθανάσης σε δήλωση ανέφερε τα εξής:


«Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος και ταυτόχρονα χαρούμενος, που ένα όραμα όλων μας ολοκληρώθηκε και εγκαινιάστηκαν οι δύο νέες Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκατάστασης «Παναγία Ελεούσα» στο Αγρίνιο.

Το «Παναγία Ελεούσα» είναι ένα κόσμημα της Αιτωλοακαρνανίας και με τις νέες κτιριακές υποδομές που απέκτησε, θα είναι πλέον σε θέση να εξασφαλίσει σε άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες αξιοπρεπή διαβίωση σε συνθήκες οικογενειακού περιβάλλοντος.

Πρόκειται για έργα που μεγαλώνουν το πλέγμα προστασίας στην Αιτωλοακαρνανία για τους ευάλωτους συνανθρώπους μας, έργα που δείχνουν το επίπεδο του πολιτισμού μας ως κοινωνία.

Το γεγονός αυτό μόνο χαρά και ικανοποίηση προκαλεί στην τοπική κοινωνία.

Η κατασκευή των δύο αυτών Στεγών, χρηματοδοτήθηκε από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» με προϋπολογισμό ύψους 4 εκ. ευρώ περίπου.

Γιατί όταν υπάρχει μεράκι, προσπάθεια και συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων, αλλά κυρίως πίστη, τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Πολλά συγχαρητήρια στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκατάστασης «Παναγία Ελεούσα» για τις άοκνες προσπάθειες των μελών του».

egkainia panagia eleousa (1)

egkainia panagia eleousa (2)

egkainia panagia eleousa (3)

egkainia panagia eleousa (4)

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
paideia optimize resize Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button