Αυτοδιοίκηση

«Σπρώχνουν» Κατσιφάρα για Δήμο Πάτρας;

po-katsifarasΓια «ρώσικη ρουλέτα» στον δήμο Πατρέων κάνει  λόγο το patrastimes.gr, δημοσιεύοντας πληροφορίες και σενάρια, περί πιθανής υποψηφιότητας του νυν Περιφερειάρχη για τον δήμο της Πάτρας. Να θυμίσουμε πως πριν από μόλις μερικούς μήνες ο κ. Κατσιφάρας, είχε ουσιαστικά ανακοινώσει την εκ νέου κάθοδο του στις Περιφερειακές εκλογές.

Αναλυτικά:

«Νέα σενάρια σύμφωνα με τα οποία κύκλοι του ΠΑΣΟΚ από την περιοχή  που έχουν ισχυρές διασυνδέσεις και στην Αθήνα προωθούν για τον Δήμο της Πάτρας την υποψηφιότητα του νυν αιρετού περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα έρχονται στο προσκήνιο τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Το σκεπτικό πάνω στο οποίο στηρίζεται η κίνησή τους,  ξεκινά από την διαπίστωση, πως μια εκ νέου υποψηφιότητα για την Περιφέρεια με δυσκολία μπορεί να συνοδευτεί από επανεκλογή, ενώ την ίδια ώρα σε επίπεδο Πάτρας εκτιμούν, πως  η αποδοχή στο πρόσωπο του κ. Κατσιφάρα του επιτρέπει με αξιώσεις να πάρει τον Δήμο.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως το θέμα έχει απασχολήσει και τον  Απ. Κατσιφάρα αλλά και τους στενούς του συνεργάτες χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις.

Patratimes.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button