Δυτική Ελλάδα

Σπιρομετρικός έλεγχος στο Τ.Ε.Ι Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι

koi-spirometrikos tei 1Με  μεγάλη  επιτυχία ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015    ο σπιρομετρικός  έλεγχος που πραγματοποιήθηκε από 09:00 έως 13:00 στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Τ.Ε.Ι Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι, ύστερα από ενέργειες της Διοίκησης σε συνεργασία με την Περιφέρεια  Δυτικής  Ελλάδας, μέσω της Διεύθυνσης Δημοσίας Υγείας σε συνεργασία με την ΕΠΕ (Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία ).

Ο σπιρομετρικός έλεγχος  ήταν  εντελώς  δωρεάν.  Συμμετείχαν  φοιτητές, το  Εκπαιδευτικό και  Διοικητικό  Προσωπικό του Τ.Ε.Ι  και  πολίτες   εκτός   της  ακαδημαϊκής  κοινότητας.

Πρέπει να γίνει γνωστό, ότι ο πληθυσμός θα ωφεληθεί από την συχνότερη πραγματοποίηση σπιρομετρήσεων και ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι η μείωση της νοσηρότητας των παθήσεων του αναπνευστικού συστήματος.

Το Τ.Ε.Ι  Δυτικής  Ελλάδας ευχαριστεί θερμά τον  Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας      κ. Απ. Κατσιφάρα, τον Αντιπεριφερειάρχη  Γεν. Δ/νσης Δημ. Υγείας & Κοιν.  Μέριμνας  κ. Αντώνιο  Χαροκόπο, την  Ελληνική  Πνευμονολογική  Εταιρεία  Δυτ. Ελλάδας, τον Ιατρό Πνευμονολόγο – Φυματιολόγο κ. Μπαραμπάτη  Νικόλαο και τους συνεργάτες του, καθώς επίσης το Προσωπικό του Τ.Ε.Ι Δυτ. Ελλάδας που συμμετείχε στην υλοποίηση του προγράμματος  προληπτικής  Ιατρικής.

koi-spirometrikos tei 3

koi-spirometrikos tei 2

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button