Δυτικά ΕπιχειρείνΡοή Ειδήσεων

Σπήλιος Λιβανός: «Συνεργατικότητα και όραμα για να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες της Δυτικής Ελλάδας

Δήλωση του βουλευτή και πρώην υπουργού για το Συνέδριο «Δυτικά Επιχειρείν 2022»

Ιδιαίτερη αναφορά στις αναπτυξιακές δυνατότητες της Δυτικής Ελλάδας, κάνει στο μήνυμα του για το Συνέδριο «Δυτικά Επιχειρείν 2022» που διεξάγεται αύριο Σάββατο στον πολυχώρο Emileon στο Αγρίνιο (σ.σ. με ώρα προσέλευσης 9:30 π.μ.) , ο βουλευτής και πρώην υπουργός Σπήλιος Λιβανός.

Οι δυνατότητες αυτές, επισημαίνει, μπορούν να αξιοποιηθούν με συνεργατικότητα και όραμα, ώστε να αναδειχθούν όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου και να στηριχθούν οι τοπικές παραγωγικές δυνάμεις.


Προσπάθειες ανάπτυξης διαλόγου, προβληματισμού και κατάθεσης απόψεων – προτάσεων, όπως το συνέδριο «Δυτικά Επιχειρείν», συμβάλλουν καθοριστικά σε αυτήν την κατεύθυνση, σημειώνει ακόμη ο πρώην υπουργός.

Αναλυτικά η δήλωση του Σπήλιου Λιβανού:

«Το Δυτικά Επιχειρείν, αυτό το συνέδριο – θεσμός για την Περιφέρειά μας, αποτελεί μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία για την τόνωση της επιχειρηματικότητα, την προώθηση της απασχόλησης και την ενίσχυση της ανάπτυξης στην περιοχή μας.

Έχουμε την τύχη η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας να διαθέτει πολλές δυνατότητες ανάπτυξης & σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα για ανάπτυξη σε πολλαπλά επίπεδα. Η γεωγραφική της θέση και το πλούσιο φυσικό τοπίο, σε συνδυασμό με την πρωτογενή παραγωγή, την πολιτιστική και ιστορική μας κληρονομιά και τον τουρισμό, δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ανάπτυξη στην περιοχή μας και, ιδιαίτερα, για τουριστική ανάπτυξη.

Όλοι μαζί, με συνεργατικότητα και όραμα μπορούμε να αξιοποιήσουμε αυτές τις δυνατότητες, να αναδείξουμε τα πλεονεκτήματα του τόπου μας και να στηρίξουμε τις τοπικές παραγωγικές δυνάμεις.

Προσπάθειες, όπως το Δυτικά Επιχειρείν, συμβάλλουν καθοριστικά σε αυτήν την κατεύθυνση ανοίγοντας έναν πολύ ενδιαφέροντα διάλογο και καταλήγοντας σε σημαντικές προτάσεις. Καλή επιτυχία στις φετινές εργασίες και πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, το AgrinioMedia και το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης, για τη διοργάνωση, καθώς και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και τον Δήμο Αγρινίου για την υποστήριξη.»

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button