Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Κ. Σπηλιόπουλος στο agriniowebradio: “Η κατρακύλα της Περιφέρειας δεν μπορεί να συνεχιστεί” (ηχητικό)

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται οι ανακοινώσεις για τον βασικό κορμό του ψηφοδελτίου του κ. Κώστα Σπηλιόπουλου στην Αιτωλοακαρνανία.

Μιλώντας στην εκπομπή “Χωρίς παράσιτα” από το agriniowebradio και τον ΑΝΤΕΝΝΑ STAR 103,5 FM , ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος είπε πως η παράταξη του είναι έτοιμη για την παρουσίαση ενός “μεγάλου αριθμού υποψηφίων”.


Όπως σημείωσε πρόκειται για στελέχη με εμπειρία , με ικανότητες και γνώσεις και με όρεξη για προσφορά που μπαίνουν στον αγώνα για μια νέα αρχή στην Περιφέρεια.

Επανέλαβε τις αναφορές του για το “τέλμα” που σύμφωνα με τον ίδιον έχει περιέλθει η δυτική Ελλάδα, μια διαρκώς καθοδική πορεία που δεν έχει ανακοπεί, παρά τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που υπάρχουν.

Χαρακτήρισε μάλιστα θλιβερή πρωτοτυπία το γεγονός ότι η Περιφέρεια σε βασικούς δείκτες παραμένει καθηλωμένη , ενώ την ίδια στιγμή οι δυο Περιφέρειες που την ακολουθούν παρουσιάζουν σημάδια ανάκαμψης και βελτίωση.

“Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί” τόνισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, που παρέθεσε ακόμη τους λόγους που τον έκαναν να αποφασίσει την κάθοδο του στις εκλογές.

Ένας από αυτούς του λόγους, όπως εξήγησε είναι και η “παρά φύση” συμμαχία του κ. Κατσιφάρα με τον ΣΥΡΙΖΑ. “Αυτό που δεν μπορεί να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε κεντρικό επίπεδο, προσπαθεί δια της πλαγίας να το πετύχει στην αυτοδιοίκηση”, σημείωσε με νόημα.

Οι δηλώσεις του κ. Σπηλιόπουλου:


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button