Σπ. Κωνσταντάρας: «Θριαμβολογούν αποκρύπτοντας για μια ακόμα φορά την αλήθεια»

Ο δήμαρχος Θέρμου, Σπύρος Κωνσταντάρας απαντά στην ανακοίνωση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Θέρμου, Θεόδωρου Κασόλα λέγοντας ότι «θριαμβολογούν αποκρύπτοντας για μια ακόμα φορά την αλήθεια».

Ο Θεόδωρος Κασόλας αθωώθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο του Αγρινίου μετά τη μήνυση που είχε υποβάλει σε βάρος του ο δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας.


Ο κ. Κωνσταντάρας τονίζει στην ανάρτηση του ότι o ίδιος ζήτησε να σταματήσει η ποινική διαδικασία στο χθεσινό δικαστήριο και να αθωωθούν οι κατήγοροι μου για το έργο «Διαμόρφωση του προαυλίου Γυμνασίου Θέρμου.

Η ανάρτηση του δημάρχου Σπ. Κωνσταντάρα:

«Στην δημοτική μας θητεία ως παράταξη της πλειοψηφίας κάνουμε τεράστιες προσπάθειες για συναίνεση , σύγκλιση με προτάσεις και διάλογο με όλες τις δημοτικές παρατάξεις του δήμου Θέρμου .

Στα πλαίσια αυτά ζήτησα ως δήμαρχος να σταματήσει η ποινική διαδικασία στο χθεσινό δικαστήριο και να αθωωθούν οι κατήγοροι μου για το έργο «Διαμόρφωση του προαυλίου Γυμνασίου Θέρμου» ,αφήνοντας γι αυτούς μόνο την αποδοκιμασία των πολιτών που ήταν η πλέον ηχηρή και αυθεντική απόδοση της δικαιοσύνης δια της ψήφου των , που τους κατέταξαν στο περιθώριο της πολιτικής.

Όμως σήμερα διαπίστωσα ότι «θριαμβολογούν» αποκρύπτοντας για μια ακόμα φορά την αληθεια. Έχουν λοιπόν δυο ακόμα ευκαιρίες :

Μια να δημοσιοποιήσουν τα πρακτικά και την δήλωση μου στο ακροατήριο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου και την δεύτερη να ξαναδοκιμάσουν την εκλογική τους τύχη το 2023 !

Είμαστε εδώ και τους περιμένουμε με το έργο μας και τον πολιτικό μας πολιτισμό».

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Θεόδωρος Κασόλας Σπύρος Κωνσταντάρας