Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Βασίλης Σώζος: “Με τον Απόστολο Κατσιφάρα, για ένα καλύτερο αύριο στην Αιτωλοακαρνανία & τη δυτική Ελλάδα”

Μια δυναμική υποψηφιότητα, που έρχεται από την περιοχή της Βόνιτσας, για τον συνδυασμό του Απόστολου Κατσιφαρα, είναι αυτή του επιχειρηματία Βασίλη Σώζου.

Με αυτοδιοικητική εμπειρία στον δήμο Ακτίου – Βόνιτσας και πετυχημένη επαγγελματική πορεία, “έδωσε τα χέρια” με τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος και δηλώνει έτοιμος να προσφέρει, απ’όπου του ζητηθεί με στόχο “ένα καλύτερο αύριο για όλους μας”.

Στο μήνυμα του, τονίζει:

“Οι νέες εξελίξεις που έχουν συντελεστεί στην ευρύτερη περιοχή μας, οι καθημερινά αυξανόμενες προκλήσεις της εποχής αλλά και η ανάγκη για υπηρέτηση των αυτονόητων αξιών, μου δημιούργησαν την υποχρέωση να συμμετέχω με την υποψηφιότητα μου ως περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Αποστολή Κατσιφάρα.

Με τις γνώσεις μου, την πολιτική μου πορεία, την επαγγελματική εμπειρία αλλά πάνω από όλα την όρεξη για δουλειά είμαι έτοιμος να βοηθήσω από κάθε πόστο, ώστε να προωθήσω τα συμφέροντα του τόπου μου και της περιφέρειας, με μοναδικό στόχο ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.”

Ο Βασίλης Σώζος γεννήθηκε στις 03/09/1979 και κατοικεί στην Βόνιτσα, είναι διπλωματούχος των Ηλεκτρονικών υπολογιστικών συστημάτων του πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές 2010 και αντιδήμαρχος στον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας μετά τις εκλογές του 2014.

Διατηρεί επιχειρηματική δράση τα τελευταία 20 χρόνια στο πεδίο της εστίασης, του τουρισμού και τον πρωτογενή τομέα, ενώ επίσης είναι διευθύνων σύμβουλος της Κυπριακής εταιρίας Gladio holdings που δραστηριοποιείται στον τομέα ανάπτυξης ξενοδοχειακών μονάδων στην ευρύτερη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button