ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Σοβαρός κίνδυνος να κάνει Χριστούγεννα χωρίς ρεύμα σχεδόν όλο το Λαμπίρι…

Έντονα τα παράπονα των κατοίκων για τον ΔΕΔΔΗΕ

Για το γεγονός ότι μέχρι και σήμερα, μετά τις πλημμύρες της 12ης Δεκεμβρίου, στην περιοχή του Λαμπιρίου παραμένουν προβλήματα στο δίκτυο ηλεκτροδότησης διαμαρτύρονται κάτοικοι της περιοχής.

Στο προφίλ του Facebook «Λαμπίρι Τριχωνίδος Αιτωλοακαρνανίας» γίνεται λόγος για αδιαφορία από μέρους ΔΕΔΔΗΕ, με πεσμένες κολώνες και βλάβες, δέκα μέρες μετά τα καιρικά φαινόμενα, να παραμένουν όπως τις άφησε η κακοκαιρία…

Φυσικά, η κατάσταση αυτή δημιουργεί μεγάλο ζήτημα σε όσους ήθελαν να επισκεφθούν το χωριό για τις μέρες των εορτών αλλά και στους μόνιμους κατοίκους…

«Είναι ντροπή ένας οργανισμός Δημόσιος να ζητάει μόνο αυξήσεις και όταν χρειάζεται να είναι πιο αργός και από τις….χελώνες», τονίζεται.


Η σχετική ανάρτηση αναλυτικά αναφέρει:

«Φίλοι Χωριανοί και ιδιοκτήτες κατοικιών της Τ.Κ. Λαμπιρίου καλημέρα και χρόνια πολλά για τις ημέρες που έρχονται, ήθελα να σας ενημερώσω ότι από τις πλημμύρες τις 12 Δεκεμβρίου προκλήθηκαν πολλές ζημιές στο χωριό μας και στις καταστροφές αυτές ανταποκρίθηκαν άμεσα η Περιφέρεια με τη διάνοιξη του οδικού δικτύου ο Δήμος Αγρινίου για την αποκατάσταση της βλάβης του δικτύου ύδρευσης ακόμα και η ΟΤΕ Α.Ε για την αντικατάσταση των πεσμένων κολόνων της. Αυτή που σφυρίζει αδιάφορα μέχρι στιγμής είναι η ΔΕΗ προβάλλοντας συνεχώς αιτιολογίες τη μια ότι δεν περνάνε μεγάλα φορτηγά για να μεταφέρει κολόνες….την άλλη πρέπει να κάνει μελέτη κλπ κλπ…

Εσείς λοιπόν που θα θέλατε να περάσετε τις Αγιες ημέρες στο χωριό σας και στα σπίτια σας μπορείτε να απευθυνθείτε στον κ Λαζαρίδη Λάζαρο Διευθυντή της Περιφέρειας Πελοποννήσου – Ηπείρου (ΔΠΠ-Η) στο τηλέφωνο 2641023059 η στο email: l.lazaridis@deddie.gr ρωτώντας τον τα έξεις:

Γιατί 10 ημέρες δεν έχει γίνει μελέτη για να αποκατασταθεί η βλάβη?

Γιατί όλες οι άλλες υπηρεσίες ανταποκρίθηκαν άμεσα?

Πως θα περάσουν οι οικογένειες που ήθελαν να επισκεφτούν τα σπίτια τους αυτές τις ημέρες?

Πως αντιλαμβάνεται την ανάπτυξη του ορεινού όγκου όταν καταστήματα εστίασης που περίμεναν αυτές τις ημέρες να λειτουργήσουν θα δουν τις επιχειρήσεις τους να μη λειτουργούν?

Όταν πληρώνουμε αυξήσεις υπέρογκες και ειδικά ανανεώσιμες πήγες- ρυθμιζόμενες χρεώσεις τι εννοεί ότι πρέπει να ξανά ανάψουμε τα λυχναρια?

Όσοι έχουν καταψύκτες στα σπίτια τους τι πρέπει να κάνουν το προϊόντα τους?

Είναι ντροπή ένας οργανισμός Δημόσιος να ζητάει μόνο αυξήσεις και όταν χρειάζεται να είναι πιο αργός και από τις….χελώνες».

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button