Σοβαρή καταγγελία Αγρινιώτη πρωταθλητή: «Κάποιοι ντροπιάζουν τον αθλητισμό στο Αγρίνιο»

Ο Αγρινιώτης πρωταθλητής παίδων Νίκος Σταμούλης, σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καταγγέλλει σοβαρό περιστατικό σε βάρος του προπονητή του, στο οποίο υπήρξε αυτόπτης και ο αδελφός του, επίσης πρωταθλητής της ΓΕΑ.

Κάνει συγκεκριμένα λόγο για “αναίτιο και προσβλητικό περιστατικό στο πρόσωπο του προπονητή από έναν ζηλόφθονο άνθρωπο που ανενόχλητα βλάπτει σοβαρά και επανειλημμένα τον αθλητισμό της πόλης”.


Τονίζει ακόμη πως διαπιστώνει ένα καθεστώς ιδιότυπου “εκδιωγμού” του στο ΔΑΚ Αγρινίου, από άτομο που θεωρεί πως “ο δημόσιος αυτός χώρος του ανήκει”…

Η ανάρτηση του νεαρού πρωταθλητή, προβληματίζει σίγουρα, σχετικά με τις συνθήκες που επικρατούν στο ΔΑΚ Αγρινίου και χρήζουν διερεύνησης από τον δήμο και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Ζαρκαβέλη.

Ο κ. Ζαρκαβέλης, ερωτώμενος σχετικά, απάντησε πως δεν έχει πλήρη γνώση για το τι ακριβώς έγινε χθες στο ΔΑΚ Αγρινίου, επιβεβαιώνοντας όμως πως έχει γίνει καταγγελία, από γνωστό προπονητή του Αγρινίου, η οποία και θα διερευνηθεί τις επόμενες μέρες.

Η ανάρτηση του Νίκου Σταμούλη:

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: ΔΑΚ Αγρινίου επεισόδιο Νίκος Σταμούλης πρωταθλητής παίδων