Γεγονότα

Σοβαρές ζημιές σε οικία στην Παταμούλα από φωτιά-πλήθος συμβάντων στην Π.Υ. Αγρινίου

geg-faneromeni-fotiaΣοβαρό περιστατικό φωτιάς σε οικία κλήθηκε να αντιμετωπίσει νωρίτερα σήμερα το απόγευμα η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Αγρινίου.

Συγκεκριμένα στις 7:55 μ.μ. το τηλεφωνικό κέντρο της υπηρεσίας ενημερώθηκε για φωτιά σε οικία στην Ποταμούλα της Δ.Ε. Παρακαμπυλιων του Δήμου Αγρινίου.

Στο σημείο έσπευσαν δυο οχήματα με πέντε άνδρες που προχώρησαν στην κατάσβεση της φωτιάς που στο μεταξύ είχε εξαπλωθεί σε δωμάτιο της οικίας, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύσει η οικογένεια που ζει εκεί. Από την φωτιά κάηκε ολοσχερώς το δωμάτιο της οικίας  με τα έπιπλα που ήταν σε αυτό, ενώ από τους καπνούς προκλήθηκαν ζημιές στο υπόλοιπο σπίτι. Πιθανολογείται πως η φωτιά ξεκίνησε από ηλεκτρική σόμπα.

Η Π.Υ. Αγρινίου στο μεταξύ κλήθηκε σήμερα Τρίτη να επέμβει σε αρκετά συμβάντα. Συγκεκριμένα, στη Μ. Χώρα κατασβέστηκε φωτιά σε καλάμια, ενώ στην Παραβόλα φωτιά σε γεωργική έκταση.
Στην οδό Σκόπα στο Αγρίνιο, υπήρχε επέμβαση σε αυτοκίνητο που έβγαζε καπνούς από τη μηχανή του, ενώ στα Οχθια, κοντά στην Ιόνια οδό, φωτιά σε καλαμιές σε αποστραγγιστικό κανάλι επεκτάθηκε σε κολόνα του ΔΕΔΔΗΕ, που κάηκε ολοσχερώς.

Ακόμη, χθες και σήμερα κατασβέστηκαν φωτιές σε τρεις κάδους απορριμμάτων, που προκλήθηκαν πιθανώς από αναμμένα κάρβουνα μέσα σε στάχτες από τζάκια, ενώ φωτιές εκδηλώθηκαν σε δυο καμινάδες από τζάκια οικιών σε Αγρίνιο και Παραβόλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button