ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Σοβάδες προκάλεσαν ζημιές σε Ι.Χ. στην οδό Δημάρχου Παπαιωάννου (φωτο)

Σοβαρό πρόβλημα με πολλά κτίρια στην πόλη του Αγρινίου

Συχνό φαινόμενο η πτώση σοβάδων και άλλων υλικών απο κτίσματα στο Αγρίνιο, που προκαλούν ζημιές σε οχήματα και ενίοτε και τραυματισμούς.

Δεν είναι μόνο οι περιπτώσεις των παλιών οικιών, αποθηκών κλπ, αλλά και πολυκατοικιών, που έχουν υποστεί φθορές με το πέρασμα του χρόνου. Έχουν καταγραφεί περιστατικά όπου υπάρχει και εισαγγελική παρέμβαση και ιδιοκτήτες ακινήτων έχουν έρθει αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη, εξαιτίας της επικινδυνότητας των κτιρίων αυτών.


Μια ακόμη αντίστοιχη περίπτωση, καταγράφτηκε χθες στην οδό Δημάρχου Παπαιωάννου. Απο παρακείμενη πολυκατοικία, έπεσαν σοφάδες που προκάλεσαν ζημιές σε σταθμευμένο Ι.Χ. και ευτυχώς που από το πεζοδρόμιο εκείνη την ώρα δεν διέρχονταν πεζός.

Να σημειωθεί πως και η Τροχαία Αγρινίου, έχει κάνει καταγραφή τέτοιων κτιρίων στην πόλη και έχει ενημερώσει σχετικά εμπλεκόμενες υπηρεσίες.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

  1. Ρε θα το ξαναπώ!!! Δεν έχουν αφήσει φράγκο στις τσέπες για επισκευές των σπιτιών από τους συμπολίτες μας με τους αβασταχτους φόρους τους ανοιπαρκτους μισθούς και την Ανεργία στο φουλ που να περισεψουν να δέσουν τα σπίτια τους οι άνθρωποι!!!! Αυτό προϋποθέτει γερές τσέπες όχι άδειες. Δεν είναι ένα βάψιμο π.χ που μπορεί κάποιος να το κάνει και μόνος του!!!!
    Εισαγγελία άλλοι πρέπει να πάνε οι ηθικοί αυτουργοί. Αυτοί που διαχειρίζονται τις τσέπες των ανθρώπων που έχουν φτάσει στο τέλμα.
    Σε λίγο θα μας πούνε να πάρουμε το ταπί και το φτυαράκι να χωθουμε μόνοι μας 2 μέτρα κάτω από την γη. 😠😡😤

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button