ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Σωκράτης Κωστίκογλου: Το “Ενωμένο Εμπόριο” έρχεται να ενώσει και όχι να διχάσει

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου στις 19 & 20 Αυγούστου

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται ο εμπορικός κόσμος του Αγρινίου, που καλείται σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 19 και 20 Αυγούστου, να αναδείξει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον τοπικό Εμπορικό Σύλλογο.

Προηγήθηκε μια περίοδος, όπου ο Σύλλογος “πληγώθηκε” μέσα από τη διαδικασία για την εφαρμογή του πενθημέρου του καλοκαιριού και τις παραιτήσεις που ακολούθησαν. Την ίδια στιγμή, η αγωνία είναι δεδομένη στον εμπορικό κόσμο, εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης και του lockdown, της ύφεσης που προηγήθηκε αλλά και τις δυσοίωνες προβλέψεις που υπάρχουν για τους επόμενους μήνες.

Ο κ. Κωστίκογλου μίλησε στον Ρ/Σ aeras fm 99.5 και τον Παναγιώτη Τσακανίκα και στάθηκε στην ιστορικότητα του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, τις προκλήσεις του επομένου διαστήματος και την ανάγκη ο Σύλλογος να αποκτήσει την εξωστρέφεια που δεν είχε όλα τα προηγούμενα χρόνια.

“Ο Σύλλογος είναι από τους πιο ιστορικούς σε όλη την Ελλάδα και αυτή την διαδρομή έχουμε την υποχρέωση και χρέος όσοι εκλεγούν στο Δ.Σ. του Συλλόγου να την αναδείξουμε” τόνισε χαρακτηριστικά.

Για τις θέσεις του Συνδυασμού του οποίου ηγείται, υπογράμμισε πως:

“Εμείς έχουμε κάνει αισθητή την παρουσία μας από τον Φεβρουάριο όταν προετοιμαστήκαμε για την Γενική Συνέλευση και τις εκλογές του Μαΐου, τα οποία όμως ανατράπηκαν λόγω της υγειονομικής κρίσης”.

Όσον αφορά τις εξελίξεις που διαδραματίστηκαν με αφορμή το ζήτημα για το πενθήμερο του καλοκαιριού τόνισε πως είναι κάτι το οποίο “πέρασε” για φέτος, όμως τα προβλήματα, σημείωσε, είναι εκείνα που μένουν.

“Από το τέλος Φεβρουαρίου το Ενωμένο Εμπόριο ανέδειξε τα προβλήματα που συσσωρεύτηκαν και δημιούργησαν επιπλέον προβλήματα στις ήδη λαβωμένες επιχειρήσεις”.

Ακόμη ο Σωκράτης Κωστίκογλου τόνισε πως ο Σύλλογος την επόμενη μέρα δεν θα πρέπει να έχει “στεγανά” , θα πρέπει να κάνει “άνοιγμα’ στην τοπική κοινωνία και να διαδραματίσει σαν κορυφαίος θεσμικός φορέας έναν καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις.

Απηύθυνε τέλος κάλεσμα για μαζική συμμετοχή των εμπόρων στις εκλογές, τονίζοντας πως την επόμενη μέρα ο ιστορικός Σύλλογος του Αγρινίου, πρέπει να βγει δυνατός και ενωμένος για “κανείς δεν περισσεύει”.

Oι υποψήφιοι του συνδυασμού “Ενωμένο Εμπόριο” εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button