Σοκάρουν οι εικόνες των κατεστραμμένων τάφων, μετά την κηδεία του Mad Clip

Οργή προκαλούν οι εικόνες από το νεκροταφείο Παλαιού Φαλήρου μετά την κηδεία του Mad Clip. Σοκαριστικές είναι οι εικόνες καταστροφής τάφων στο νεκροταφείο Παλαιού Φαλήρου.

Μετά την κηδεία του Mad Clip, δύο τάφοι που βρίσκονται δίπλα στον τάφο του τράπερ έχουν σπάσει και είναι ολοκληρωτικά κατεστραμμένοι.
Άνθρωποι από το νεκροταφείο που μίλησαν στο Sputnik, υποστήριξαν πως η καταστροφή έγινε την ημέρα της κηδείας του τραγουδιστή, αφού πλήθος κόσμου βρισκόταν μέσα και έξω από το κοιμητήριο.


Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα το μεσημέρι, συγγενείς, φίλοι και πλήθος θαυμαστών βρέθηκαν στον Ιερό Ναό της Παναγίτσας στο Παλαιό Φάληρο για να πουν το τελευταίο «αντίο» στον Mad Clip.

Θαυμαστές τον αποχαιρέτησαν με γκαζιές και τραγούδια του έξω από την εκκλησία, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας, πλήθος κόσμου συνέρρεε στην Βουλιαγμένης όπου ο 34χρονος Πίτερ Αναστασόπουλος άφησε την τελευταία του ανάσα σε τροχαίο δυστύχημα.

Το χρονικό του δυστυχήματος του Mad Clip

Το δυστύχημα συνέβη στις 02:15 στην οδό Αθηνάς (παραλιακή λεωφόρος Βουλιαγμένης), στο ύψος της συμβολής της με την οδό Φανερωμένης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.

Παρότι πάτησε φρένο για να το επαναφέρει στην ευθεία της λεωφόρου, δεν τα κατάφερε. Η Porche έφυγε με το πλάι, χτύπησε πρώτα στην κολόνα, στην αριστερή πλευρά του δρόμου και ύστερα πάνω στο δέντρο ακριβώς στην πλευρά του οδηγού, με αποτέλεσμα να «διπλώσει» και να εγκλωβίσει τον Mad Clip.
Μετά τη σφοδρή πρόσκρουση, το αυτοκίνητο έγινε μια άμορφη μάζα σιδερικών και χρειάστηκαν δύο ώρες για τον απεγκλωβισμό του ενώ ακόμη αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Αναστασία Σταματοπούλου – sputniknews.gr

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Mad Clip καταστροφή κηδεία τάφοι