sliderΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Σοκ στο Αγρίνιο: 57χρονος κατηγορείται ότι εξωθούσε σε πορνεία την ανήλικη κόρη του-δυο συλλήψεις

Σοκαριστική υπόθεση απασχολεί τις αστυνομικές αρχές του Αγρινίου.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη ένας 57χρονος που φέρεται να εξέδιδε την 15χρονη κόρη του έναντι αμοιβής. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη 53χρονος , γνωστός επαγγελματίας, που φέρεται να είναι αυτός που ασελγούσε στην ανήλικη σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Αγρίνιο.


Οι συλλήψεις έγιναν χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου. Πληροφορίες του agriniopress.gr αναφέρουν πως ανώνυμα έγιναν καταγγελίες στην αστυνομία, σχετικά με ύποπτες και συχνές επισκέψεις του πατέρα με την κόρη του στο κατάστημα του 53χρονου.

Οι δύο άνδρες θα οδηγηθούν σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου με δικογραφία σε βάρος τους για μαστροπεία και ασέλγεια σε ανήλικη έναντι αμοιβής.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η ανήλικη έχει παραδεχθεί πως έρχονταν σε επαφή με τον 53χρονο επαγγελματία, τουλάχιστον τον τελευταίο μήνα. Οι δυο συλληφθέντες προς το παρόν τηρούν αρνητική στάση και δεν απαντούν στις ερωτήσεις των αστυνομικών.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

15 Σχόλια

 1. Αδελφέ ο Θεός να μας συγχωρήσει όλους και τους διαλαμβανόμενους στο ανωτέρω άρθρο κι εσένα που είσαι αιρετικός!

  1. Αιρετικό με κάνει για παράδειγμα, το να μην πιστεύω στον μισάνθρωπο Σαβαώθ που υμνεί κάθε Κυριακή η εκκλησία; Όχι, δεν θα πάρω, θα παραμείνω μεν αιρετικός, με τον Ιησού δε οδηγό μου, καλή φωτεινή πατρίδα και σε σένα!
   Ιησούς Χριστός νικά!

 2. Δυστυχώς καθημερινά πλέον στην Ελληνική κοινωνία ακούμε για τέτοια φαινόμενα σεξουαλικής βίας,διαστροφής ή αυθαιρεσίας.
  Η Αγία Γραφή μιλάει ξεκάθαρα για την τιμωρία που περιμένει αυτόν τον άνθρωπο αλλά+όποιον άλλον κάνει παρόμοιες αμαρτίες.
  [Η δεν εξεύρετε ότι οι άδικοι δεν θέλουσι κληρονομήσει την βασιλείαν του Θεού; Μη πλανάσθε· ούτε πόρνοι ούτε ειδωλολάτραι ούτε μοιχοί ούτε μαλακοί ούτε αρσενοκοίτες ούτε κλέπτες ούτε πλεονέκτες ούτε μέθυσοι ούτε λοίδοροι ούτε άρπαγες θέλουσι κληρονομήσει την βασιλείαν του Θεού.] Α’ Κορινθίους 6:9-10.
  Αλλού λέει [γνωρίζοντας τούτο,ότι ο νόμος δεν τέθηκε για τον δίκαιο, αλλά για τους άνομους και ανυπότακτους, τους ασεβείς και τους αμαρτωλούς, τους ανόσιους και βέβηλους, τους πατροκτόνους και μητροκτόνους, τους φονιάδες,πόρνους, αρσενοκοίτες, δουλέμπορους, ψεύτες, επίορκους, και οτιδήποτε άλλο αντιβαίνει στην υγιαίνουσα διδασκαλία] Α’ Τιμοθέου 1:8-10 .
  Ενώ στην Αποκάλυψη 21:8 λέει [8 Οι δε δειλοί και άπιστοι και βδελυκτοί και φονείς και πόρνοι και μάγοι και ειδωλολάτραι και πάντες οι ψεύτες θέλουσιν έχει την μερίδα αυτών εν τη λίμνη τη καιομένη με πυρ +θείον· ούτος είναι ο δεύτερος θάνατος].
  Επίσης λέει [Επειδή, ξέρουμε αυτόν που είπε: «Σε μένα ανήκει η εκδίκηση, εγώ θα κάνω ανταπόδοση», λέει ο Κύριος.Και πάλι: «Ο Κύριος θα κρίνει τον λαό του».Είναι φοβερό το να πέσει κάποιος σε χέρια τού ζωντανού Θεού] Εβραίους 10:30-31.
  Αν τα ζυγίσει καλά ο άνθρωπος θα καταλάβει ότι δεν τον συμφέρει να παίζει με την αμαρτία ούτε για ένα δευτερόλεπτο.

  Ο άνθρωπος αν συνεχίσει τον δρόμο της αμαρτίας , ακόμα και αν δεν τον συλλάβει ποτέ η αστυνομία μια μέρα θα λογοδοτήσει για τις αμαρτίες του σε ένα δικαστήριο πολύ ανώτερο και εκεί δεν θα μπορεί ούτε να κρυφτεί ούτε να αποφύγει την ποινή του. Γι αυτό και συμφέρει κάποιον άνθρωπο αν κάνει κάποια τέτοια παράνομη πράξη ή σεξουαλική ανηθικότητα να την σταματήσεις αμέσως και να πάει να παραδοθεί μόνος του και αυτοβούλως στις αστυνομικές αρχές. Τον συμφέρει ένα εκατομμύριο φορές να μετανοήσει και να τον τιμωρήσει ο ανθρώπινος νόμος από το να πεθάνει αμετανόητος και να πέσει στα ¨χέρια του ζωντανού Θεού¨ κατά το Εβραίους 10:31.
  Όμως όσο και αν κάποιος έχει κυλιστεί μέσα στο βούρκο της αμαρτίας και ο διάβολος έχει κάνει την ζωή του ένα μάτσο χάλια, ευχαριστούμε τον Ιησού Χριστό που ήρθε στην γη,έγινε άνθρωπος+στο τέλος πέθανε στην θέση του κάθε αμαρτωλού ώστε να μην καταδικαστεί όποιος μετανοεί+πιστεύει στον Ιησού Χριστό αλλά να λάβει συγχώρεση+ να ζήσει μια νέα+άγια ζωή με την δύναμη που χορηγεί ο Θεός.

  1. Ο Χριστός δεν εκδικείται, είναι αγάπη και μας δίνει μόνο, επειδή θέλει να επιστρέψουμε στο φως! Άρα το <> είναι λόγια του Γιαχβέ, που εμβόλιμα τοποθέτησε η Σύνοδος του Εβραίου Θεοδόσιου τον 4ο μχ αιώνα, τότε που επέλεξαν οι 72 τα <> κείμενα αναμυγνείωντας επιλεκτικά Παλαιά και Καινή Διαθήκη και προσθαφαιρώντας κατά το δοκούν τμήματα. Έτσι δημιουργήθηκε το Εβραιοχριστιανικό μόρφωμα που ονομάζουμε σήμερα Χριστιανισμό, αλλά πόσο Χριστό έχει μέσα του άραγε; Υπάρχουν πάρα πολλά τέτοια τμήματα στην Αγία Γραφή και εύκολα μπορεί κανείς να τα διακρίνει, ο λόγος του Ιησού ειναι αγάπη, ο άλλος τάζει περιουσίες κλπ. Ιησούς Χριστός Νικά!

     1. Μάλλον εσύ είσαι ο Λιακοπαρμένος…λάθος δικό μου…οπότε σύνελθε όσο προλαβαίνεις…

   1. 2/2 Αν κάποιος δεν πιστεύει ότι υπάρχει ανάσταση όλων των νεκρών κατά την ημέρα της κρίσεως ή ότι ο Θεός δεν θα καταδικάσει τους αμαρτωλούς σε αιώνια κόλαση τότε αυτός ο άνθρωπος δεν πιστεύει στην Αγία Γραφή και στον Ιησού Χριστό, που δίδαξε αυτές τις αλήθειες αλλά σε θεωρίες και φαντασίες δικές του και βέβαια θα δώσει λόγο μια μέρα στον Θεό εκτός από τις αμαρτίες του και για λάθος διδασκαλίες που πίστευε και κήρυττε. Η Αγία Γραφή είναι για ακόμα μια φορά σαφής [18 Διότι μαρτύρομαι εις πάντα ακούοντα τους λόγους της προφητείας του βιβλίου τούτου· Εάν τις επιθέση εις ταύτα, ο Θεός θέλει επιθέσει εις αυτόν τας πληγάς τας γεγραμμένας εν τω βιβλίω τούτω· 19 και εάν τις αφαιρέση από των λόγων του βιβλίου της προφητείας ταύτης, ο Θεός θέλει αφαιρέσει το μέρος αυτού από του βιβλίου της ζωής και από της πόλεως της αγίας και των γεγραμμένων εν τω βιβλίω τούτω. 20 Λέγει ο μαρτυρών ταύτα· Ναι, έρχομαι ταχέως. Αμήν, ναι, έρχου, Κύριε Ιησού.] Οπότε όποιος διαβάζει αυτά τα λόγια ας διαλέξει τι θα πιστεύει και τι θα κάνει στην ζωή του. Πάντως για ότι λέμε και ότι κάνουμε μια μέρα θα δώσουμε λόγο στον Θεό που είναι δίκαιος και αληθινός.

   2. 1/1 Για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους. Ο Ιησούς Χριστός δεν ήρθε να μας καταδικάσει αλλά να μας σώσει. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα σωθούν όλοι οι άνθρωποι και ότι όλοι θα πάνε στον παράδεισο και θα έχουν αιώνια ζωή. Θα σωθούν μόνο αυτοί που μετανοούν και δέχονται την χάρη του Θεού όπως αποκαλύφτηκε επάνω στον σταυρό του Γολγοθά που ο Ιησούς Χριστός πλήρωσε για τις αμαρτίες όλων των ανθρώπων. Όμως αν και ο Ιησούς πέθανε για τις αμαρτίες όλων των ανθρώπων ακόμα και οι δύο ληστές που ήταν δίπλα Του δεν σώθηκαν όλοι. Ο ένας ληστής μετανόησε και επικαλέστηκε τον Ιησού Χριστό και έτσι έγινε ο πρώτος που μπηκε στον παράδεισο ενώ ο άλλος δεν μετανόησε ποτέ και θα αντιμετωπίσει την θείκη κρίση ( Λουκάς 23:39-43).
    Το ότι ο Θεός θα κρίνει την αμαρτία και οι άνθρωποι που θα βρεθούν ένοχοι στον ουράνιο δικαστήριο θα υποστούν τις συνέπειες των επιλογών τους αυτό είναι μια από την βασικές διδασκαλίες της Αγίας Γραφής . πχ ο Ιησους είπε [40 Και αποκριθείς ο Βασιλεύς θέλει ειπεί προς αυτούς· Αληθώς σας λέγω, καθ’ όσον εκάμετε εις ένα τούτων των αδελφών μου των ελαχίστων, εις εμέ εκάμετε.
    41 Τότε θέλει ειπεί και προς τους εξ αριστερών· Υπάγετε απ’ εμού οι κατηραμένοι εις το πυρ το αιώνιον, το ητοιμασμένον διά τον διάβολον και τους αγγέλους αυτού. … 46 Και θέλουσιν απέλθει ούτοι μεν εις κόλασιν αιώνιον, οι δε δίκαιοι εις ζωήν αιώνιον.] Ματθαίο 25:41+46.
    Η Αγία Γραφή μας λέει ότι ο Θεός δεν θέλει κανένας να χαθεί και να πάει στην κόλαση. Για τον λόγο αυτό ο Ιησούς Χριστός, ο Υιός του Θεού έγινε άνθρωπος και πήρε την κατάρα της αμαρτίας πάνω Του ( Γαλάτας 10-14). Όμως όποιος δεν τον δέχεται σαν Κύριο και Θεό και Σωτήρα του η αμαρτία μένει πάνω του και άρα η κατάρα. Ο Ιησούς Χριστός δεν σώζει με το ζόρι κανέναν αλλά όποιος πιστεύει στον Ιησού Χριστό θα σωθεί ( Ιωάννης 3:16-21 και Πράξεις 16:30-31). Στην πραγματικότητα κάποιος καταδικάζει ο ίδιος τον ευατό του σε αιώνια κόλαση όταν δεν δέχεται το δώρο του Θεου. Είναι σαν τον ναυαγό που πνίγεται και κάποιος του πετά ένα σωσίβιο. ¨όμως ο ναυαγός δεν θέλει να το πιάσει και τελικά πνίγεται. Στην ουσία ο ίδιος καταδίκασε τον εαυτό του και δεν έκανε χρήση της χάρης και της σωτηρίας του Ιησού Χριστού.

   3. Φίλε, ίσως σε αυτήν την ζωή δεν συναντηθούμε ποτέ προσωπικά αλλά ούτε και να ξαναμιλήσουμε εδώ στο ίντερνετ. Θα ήθελα όμως να σου πω πως δεν είσαι ο πρώτος που αδιαφορείς για την σωτηρία σου και το που θα πας όταν φύγεις από αυτήν την ζωή και σίγουρα δεν είσαι και ο τελευταίος. Όμως όποιος πέρασε από αυτήν την ζωή και δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει για την σωτηρία και την αιώνια ζωή που δίνει δωρεάν ο Ιησούς Χριστός τότε μπορώ να πω ότι η ζωή του στέφθηκε από απόλυτη αποτυχία και το μόνο που έκανε με την ζωή του είναι μια τρύπα στο νερό. Διάβασε τα παρακάτω που στέλνω για να μην έρθει ποτέ η στιγμή να πεις (θα έπρεπε να ήμουν τρελός. Μα γιατί κανείς δεν με προειδοποίησε) όπως είπε ο πρωταγωνιστής της ιστορίας που θα διαβάσεις. Αυτή ήταν η ζωή σου ! (Γι αυτούς που πιστεύουν ότι όλα τελειώνουν εδώ και όλα τελειώνουν με τον θάνατο του ανθρώπου. Ο Ιησούς Χριστός όμως και η Αγία Γραφή μας μιλάνε για μια άλλη πραγματικότητα που συναντάμε όταν φεύγουμε από αυτήν την ζωή που κατά την γνώμη μου κανένας άνθρωπος δεν θα έπρεπε να αγνοεί !)

   1. Συγνώμη , αλλά εγώ ποτέ δεν είπα ότι δεν είμαι αμαρτωλός. Αλλά όπως ο απόστολος Παύλος μπορώ επίσης να πω [15 Πιστός ο λόγος και πάσης αποδοχής άξιος, ότι ο Ιησούς Χριστός ήλθεν εις τον κόσμον διά να σώση τους αμαρτωλούς, των οποίων πρώτος είμαι εγώ· 16 αλλά διά τούτο ηλεήθην, διά να δείξη ο Ιησούς Χριστός εις εμέ πρώτον την πάσαν μακροθυμίαν, εις παράδειγμα των μελλόντων να πιστεύωσιν εις αυτόν εις ζωήν αιώνιον] Α’ προς Τιμόθεο επιστολή 1:15-16.
    Επίσης μια από της βασικές διδασκαλίες του Κυρίου Ιησού Χριστού ήταν [15 Και ενώ εγκάθετο εις την τράπεζα εν τη οικία αυτού, συνεκάθηντο και πολλοί τελώναι και αμαρτωλοί μετά του Ιησού και των μαθητών αυτού· διότι ήσαν πολλοί, και ηκολούθησαν αυτόν. 16 Οι δε γραμματείς και Φαρισαίοι, ιδόντες αυτόν τρώγοντα μετά των τελωνών και αμαρτωλών, έλεγον προς τους μαθητάς αυτού· Διά τι μετά των τελωνών και αμαρτωλών τρώγει και πίνει; 17 Και ακούσας ο Ιησούς, λέγει προς αυτούς· Δεν έχουσι χρείαν ιατρού οι υγιαίνοντες, αλλ’ οι πάσχοντες· δεν ήλθον διά να καλέσω δικαίους αλλά αμαρτωλούς εις μετάνοιαν.] Προς Μάρκο Ευαγγέλιο 2:15-17.
    Το Ευαγγέλιο που σημαίνει ¨καλά νέα¨ είναι ότι ο Θεός αγάπησε τους ανθρώπους, όσο αμαρτωλοί και αν είναι, και έδωσε στο σατυρικό θάνατο τον μονογενή Του Υιό, τον Ιησού Χριστό για να μην χαθεί όποιος πιστεύει σε Αυτόν αλλά να έχει ζωή αιώνιο (Δες Ιωάννη 3:16).
    Ο Θεός δεν θέλει το θάνατο του ανθρώπου , ακόμα και αν είναι ο μεγαλύτερος αμαρτωλός αλλά θέλει την ειλικρινή του μετάνοια και να δεχτεί το δώρο της συγχώρεσης των αμαρτιών που ήρθε να μας προσφέρει ο Ιησούς Χριστός.
    Με λίγα λόγια όλοι οι άνθρωποι είμαστε αμαρτωλοί , γιατί κάποια στιγμή της ζωής μας ζήσαμε όπως άρεσε σε εμάς και αδιαφορήσαμε για το πιο είναι το άγιο και δίκαιο θέλημα του Θεού.
    Όμως χάρη στον Ιησού Χριστό ο παράδεισος θα είναι γεμάτος με μετανοημένους αμαρτωλούς που έζησαν μια νέα ζωή χάρη στον Ιησού Χριστό και στην δύναμη του Αγίου Πνεύματος.
    Ενώ αντίθετα η κόλαση θα είναι γεμάτη με ¨αμετανόητους αμαρτωλούς¨ δηλαδή από ανθρώπους που ούτε μετανόησαν, ούτε δέχτηκαν την δωρεά του αναστημένου Ιησού Χριστού ούτε ακολούθησαν το Ευαγγέλιο που μας δίδαξε. Κάποιοι άνθρωποι κρύβονται πίσω από την δικαιολογία ότι επειδή όλοι οι άνθρωποι έχουμε κάνει αμαρτίες , αυτό σημαίνει ότι δικαιούμαι να συνεχίσω να κάνω αμαρτίες και να μην μετανοώ. Αντίθετα ο Ιησούς Χριστός τόνισε πολύ την αληθινή μετάνοια λέγοντας [14 Αφού δε παρεδόθη ο Ιωάννης, ήλθεν ο Ιησούς εις την Γαλιλαίαν κηρύττων το ευαγγέλιον της βασιλείας του Θεού 15 και λέγων ότι επληρώθη ο καιρός και επλησίασεν η βασιλεία του Θεού· μετανοείτε και πιστεύετε εις το ευαγγέλιον.] Μάρκο Ευαγγέλιο 1:14-15.
    Εσυ διάλεξε με ποιους θέλεις να είσαι. Εγώ πάντως για τον εαυτό μου λέω ότι είμαι ο μεγαλύτερος των αμαρτωλών αλλά χαίρομαι και δοξάζω τον Θεό γιατί με έσωσε ο Ιησούς Χριστός και τώρα όσο ζω θα δοξάζω και θα ομολογώ ότι ο Ιησούς Χριστός αγαπά όλους τους ανθρώπους και σταυρώθηκε για την σωτηρία και του πιο αμαρτωλού και με την ανάσταση Του απέδειξε ότι όσα είπε είναι αλήθεια και πως ότι υποσχέθηκε έχει την δύναμη να το πραγματοποιήσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button