ΑγοράΡοή Ειδήσεων

SOFT1 FIN TECH:  Ασφαλείς και ευέλικτες τραπεζικές συναλλαγές μέσα από ένα λογισμικό

Η SoftOne, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia, καινοτομεί για άλλη μία φορά παρουσιάζοντας στην αγορά το νέο λογισμικό Soft1 Fintech που δίνει την δυνατότητα στις επιχειρήσεις να κάνουν τις συναλλαγές τους με τις τράπεζες, εύκολα, απλά και με ασφάλεια.

Οι επιχειρήσεις, στις μέρες μας, λειτουργούν σε ένα πολύπλοκο περιβάλλον υλοποιώντας καθημερινά έναν σημαντικό αριθμό τραπεζικών συναλλαγών.  Με το νέο λογισμικό  Soft1 Fintech, οι τραπεζικές συναλλαγές υλοποιούνται γρήγορα, χωρίς λάθη και με συνθήκες ασφαλείας.


Το Soft1Fintech συνδέει τις εφαρμογές του Soft1 Series5 με τα συστήματα e-banking των τραπεζών με τις οποίες συνεργάζεται μία επιχείρηση.   Με τον τρόπο αυτό, οι οικονομικοί διευθυντές και τα  λογιστήρια των επιχειρήσεων μπορούν να υλοποιούν τις τραπεζικές συναλλαγές τους χωρίς να είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία στον τραπεζικό χώρο και, το σημαντικότερο, με απόλυτη ασφάλεια. Με απλά λόγια, μέσω του εμπορικού της λογισμικού, η κάθε επιχείρηση, πλέον, διαχειρίζεται τις τραπεζικές της συναλλαγές, αποτελεσματικά με λίγα κλικς.

Συγκεκριμένα, μέσω του Soft1 Fintech, οι επιχειρήσεις μπορούν να υλοποιήσουν τις εξής λειτουργίες:

  • Μεταφορά χρημάτων
  • Έλεγχος των υπολοίπων
  • Παρακολούθηση των κινήσεων των λογαριασμών
  • Δημιουργία των ανάλογων παραστατικών
  • Πληρωμές των εξόδων, εμβασμάτων.
  • Συμφωνίες με τις αντίστοιχες εγγραφές του συστήματος.

Mε το Soft1 Fintech, η επιχείρηση, είτε πρόκειται για startup ή για παραδοσιακή επιχείρηση, συνδέεται απευθείας με το σύστημα e-banking της τράπεζάς της μέσα από το πρόγραμμα  Soft1, χωρίς χειροκίνητες καταχωρήσεις.

Τα πλεονεκτήματα είναι εντυπωσιακά και άμεσα:

  1. Εξοικονόμηση χρόνου εκτελώντας εργασίες και συναλλαγές με λίγα μόνον κλικς
  2. Αυξημένη ακρίβεια, χωρίς λάθη διασφαλίζοντας τη συμφωνία των καταστάσεων των κινήσεων των λογαριασμών της επιχείρησης με τις αντίστοιχες εγγραφές του συστήματος της επιχείρησης
  3. Αποτελεσματική και ευέλικτη διαχείριση των τραπεζικών λογαριασμών της επιχείρησης, χρησιμοποιώντας απλά τους κωδικούς του e-banking. Η ενότητα Soft1 FinTech εμφανίζει όλους τους λογαριασμούς όψεως της επιχείρησης, παρέχοντας τη δυνατότητα συγχρονισμού τους με τους χρηματικούς λογαριασμούς του Soft
  4. Αυτόματη ενημέρωση του Soft1 με τις τραπεζικές συναλλαγές γιατί με λίγα κλικς, το Soft1 FinTech δημιουργεί αυτόματα τις σχετικές εγγραφές στο Soft1 βάσει έγκυρων στοιχείων που προέρχονται από την τράπεζα. Επίσης παρέχει τη δυνατότητα μαζικής ενημέρωσης για ένα τύπο συναλλαγών όπως, για παράδειγμα, τα τραπεζικά έξοδα καθώς και αντιστοίχισης μίας συναλλαγής με μία εγγραφή που έχει ήδη καταχωρηθεί στο σύστημα.

Συνοψίζοντας, για άλλη μία φορά η SoftOne ταράζει τα νερά της αγοράς εισάγοντας καινοτομίες που δίνουν λύσεις στους οικονομικούς διευθυντές και τα στελέχη των λογιστηρίων κάθε είδους επιχείρησης. Με το Soft1 Fintech «ενώνουν» τις τράπεζες με τις επιχειρήσεις και απλουστεύουν τις τραπεζικές συναλλαγές με αξιοπιστία και ασφάλεια.

Χορηγούμενη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button