ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Σοφία Λάγιου: Η νεώτερη υποψήφια για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία

Υποψήφια για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εκλογές της Κυριακής θα είναι η Σοφία Λάγιου, όντας η νεώτερη σε ηλικία στην Αιτωλοακαρνανία.

Η νεαρή κοινωνιολόγος, είναι κόρη του αειμνήστου στελέχους του ΠΑΣΟΚ και συνδικαλιστή Χρήστου Λάγιου.


Η Σοφία Λάγιου, είναι 38 ετών, πτυχιούχος κοινωνιολόγος του Πανεπιστημίου Αιγαίου και μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Τμήματος Διοίκησης τουριστικών επιχειρήσεων του ΕΑΠ.

Εργάζεται ως αντιπρόσωπος πωλήσεων σε μεγάλη φαρμακευτική εταιρία με περιοχές ευθύνης την Αιτωλοακαρνανία και την Αττική. Ανήκει στη λεγόμενη «γενιά της κρίσης», της εργασιακής ανασφάλειας, του brain drain, της ανεργίας του 30% και της κοινωνικής οκνηρίας. Έχοντας γεννηθεί και δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά για χρόνια στην πόλη του Αγρινίου και προερχόμενη από αγροτική οικογένεια, έχει βιώσει την οικονομική στασιμότητα του τόπου και την παρακμή του αγροτικού τομέα, αιτίες που έχουν οδηγήσει νέους ανθρώπους σε φυγή.

«Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισα να συμμετέχω ενεργά και να διεκδικήσω μια θέση στη νέα κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ», τονίζει σε μήνυμα της.

«Αγωνίζομαι για τη δημιουργία των συνθηκών εκείνων που θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη της περιφέρειας μας, μέσω ριζικής αλλαγής του παραγωγικού της μοντέλου, με σκοπό να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή ενσωμάτωση των ανθρώπων εκείνων που η κρίση έθεσε στο περιθώριο και να αναδειχθεί η τουριστική προοπτική της. Για το μέλλον μας, το μέλλον του τόπου μας και το μέλλον της πατρίδας μας», καταλήγει.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button