Γεγονότα

Σκουπίδια και εγκατάλειψη στην Τουρλίδα (φωτο)

koi-tourlida-skoupidiaΠριν λίγες ημέρες η πόλη είχε γεμίσει απο επισκέπτες που είχαν έρθει να δούν απο κοντά τις εκδηλώσεις για τις Εορτές Εξόδου.Εκείνη την περίοδο η πόλη ήταν πεντακάθαρη ,υπάλληλοι του δήμου γέμιζαν με το φτυάρι άσφαλτο τις λακούβες και όλα όμορφα και καθαρά.

Αρκετοί επισκέπτες παρέμειναν και για τις Αγιες μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας και λόγω του καιρού δεν ήταν λίγοι αυτοί που έκαναν τα πρώτα μπάνια τους.Το μεσολόγγι έχει την παραλία της Αγίας Τριάδας και της Τουρλίδας.
koi-tourlida-skoupidia1
Οποιος πήγε στην Τουρλίδα αυτές τις ημέρες για μπάνιο η εικόνα που αντίκρυσε ήταν λες και πήγε σε εγκαταλελειμμένη παραλία.Παντού σκουπίδια ,γεμάτα τα καλάθια και καταστρεμένα,σπασμένες ομπρέλες ,η άμμος απο την παραλία έχει απο τον χειμώνα μετά απο κακοκαιρία που έχει καλύψει τον δρόμο…γενικά εικόνα εγκατάλειψης.
koi-tourlida-skoupidia2Δυστυχώς για άλλη μια φορά η εικόνα που δείχνει η πόλη είναι η χειρότερη και για άλλη μια φορά θα αρχίσουν να ενδιαφέρονται οι υπεύθυνοι μετά το καλοκαίρι για τις παραλίες της πόλης.

koi-tourlida-skoupidia3
οnairnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button