ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Σκληρή κριτική Κοτσανά για το νέο δημαρχείο στη Ναύπακτο

«Αντί να ανεγερθεί νέος βρεφονηπιακός σταθμός, προτάσσεται το νέο δημαρχείο!:»

Μόνο την εξοικονόμηση πόρων δεν μπορεί να επικαλείται ο δήμαρχος Ναυπακτίας, σχετικά με τους λόγους που οδηγούν στην ανέγερση νέου δημαρχείου στη Ναύπακτο.

Ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης και επικεφαλής δημοτικής παράταξης Ανδρέας Κοτσανάς ασκεί δριμεία κριτική για την επιλογή αυτή της δημοτικής αρχής, φέρνοντας ως παράδειγμα περιπτώσεις ενοικίων ή ανεκμετάλλευτων δημοτικών κτιρίων, όπως το πρώην δημαρχείο στο Αντίρριο.

Γράφει ο κ. Κοτσανάς:

Κύριε Γκίζα είστε ο τελευταίος άνθρωπος σε αυτήν την πόλη που μπορείτε να επικαλείστε ότι η κατασκευή νέου Δημαρχείου στην περιοχή του Σκα γίνεται για… λόγους οικονομίας.

Έκπληκτοι ακούσαμε στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο τον κ. Δήμαρχο να μιλά και να χαρακτηρίζει ως μονόδρομο την κατασκευή του νέου Δημαρχείου στο “Σκα” προτάσσοντας ως κύριο επιχείρημα του την εξοικονόμηση δημοτικών πόρων.

Κύριε Γκίζα, εσείς είστε ο τελευταίος άνθρωπος σε αυτήν την πόλη που μπορεί να μιλάει για εξοικονόμηση δημοτικών πόρων από την κατασκευή του νέου δημαρχείου στην περιοχή του “Σκα“, διότι εσείς και η οικογένεια σας από τις αρχές του 1990 μέχρι σήμερα (30 συναπτά έτη), έχετε λάβει και συνεχίζετε να λαμβάνετε από μισθώματα του 1ου βρεφονηπιακού σταθμού (2 υπόγεια) το ποσό των 700.000€ περίπου.

Σήμερα κ. Δήμαρχε αντί να προβείτε στην κατασκευή ενός νέου σύγχρονου βρεφονηπιακού σταθμού ώστε να λυθεί ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλανίζει την πόλη και αφορά παιδιά και μάλιστα βρέφη, προτάσσετε ως αναγκαιότητα την κατασκευή ενός νέου Δημαρχείου προϋπολογισμού 4.000.000 ευρώ!!!

Αξιοσημείωτο επίσης είναι κ.Γκίζα ότι συνεχίζετε να καταβάλετε για το κτηρίο που στεγάζει τις υπηρεσίες στην Παλαιοπαναγιά ποσό περί 3.500€ μηνιαίως, τη στιγμή μάλιστα που το Δημαρχείο Αντιρρίου το οποίο στοίχισε 1.000.000 ευρώ από δημοτικούς πόρους και με συνολικό εμβαδόν 1.500 τ.μ. παραμένει ερμητικά ΚΛΕΙΣΤΟ εδώ και 18 μήνες με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.

Αυτά για τα περί οικονομίας…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button