Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019ΕκλογέςΡοή Ειδήσεων

Σκαρμούτσος αντί Παπαδόπουλου επικεφαλής της “Κοινωνίας Μπροστά” στο Μεσολόγγι

Νέα δεδομένα και αναταράξεις στο πολιτικό σκηνικό που διαμορφώνεται στο δήμο Μεσολογγίου, ενόψει των εκλογών της 26ης Μαΐου δημιουργεί η συμμετοχή του συνδυασμού «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» με επικεφαλής τον οικονομολόγο Παντελή Σκαρμούτσο, αντί του Παναγιώτη Παπαδόπουλου.

Η απόφαση για συμμετοχή πάρθηκε προχθες το βράδυ κατά τη συνεδρίαση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου παρουσία των βουλευτών του κόμματος Μαρίας Τριανταφύλλου και Γιώργου Βαρεμένου, του ΓΓ Δια Βίου Μάθησης, Παυσανία Παπαγεωργίου και του γραμματέα της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας κ. Ταφλανίδη.

Για πολλούς η υποψηφιότητα του κ. Σκαρμούτσου μπορεί να θεωρηθεί ως «λύση ανάγκης» για το κυβερνών κόμμα – μετά το «ναυάγιο» αυτής του Παυσανία Παπαγεωργίου, αλλά και του «σήριαλ» «περί κωλύματος» για τον μέχρι σήμερα επικεφαλής του συνδυασμού, Παναγιώτη Παπαδόπουλο – όμως αυτή έχει αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά, με την έννοια του ότι ο κ. Σκαρμούτσος διαθέτει τα προσόντα και έχει μια διαδρομή που αποτελούν εχέγγυα για θετικό αποτέλεσμα, ενώ τόσο το 2014 όσο κυρίως καθόλη την πενταετία παρακολουθούσε και είχε ενεργό ρόλο στην γενικότερη παρουσία του συνδυασμού «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ».
Να σημειωθεί, τέλος, ότι την προσπάθειά του θα συνδράμει το σύνολο του στελεχιακού δυναμικού του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να αποκλείεται η συμμετοχή πολιτών που ανήκουν στον ευρύτερο χώρο ή ακόμη και η συνεργασία βάση προγραμματικών δεσμεύσεων με άλλους αυτοδιοικητικούς.

messolonghinews.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button