Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Π. Σκαρμούτσος: “Με τι ήθος θέλουν οι αντίπαλοι μας να διοικήσουν τον δήμο Μεσολογγίου;”

Το περίγραμμα της προγραμματικής του πρότασης για το δήμο Μεσολογγίου παρουσίασε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Συμμαχία για το Μέλλον», Παντελής Σκαρμούτσος στην σύντομη ομιλία του στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στο Μεσολόγγι την περασμένη Τρίτη.

Ταυτόχρονα ο κ. Σκαρμούτσος άσκησε δριμεία κριτική στην απερχόμενη δημοτική αρχή για τον διαχειριστικό τρόπο διοίκησης και τις πολιτικές πρακτικές που εφάρμοσε. Πρακτικές που όπως υπογράμμισε ο κ. Σκαρμούτσος είχαν στόχευση την «ικανοποίηση» προσωπικών και μόνο επιδιώξεων αδιαφορώντας για τον σχεδιασμό και την εξεύρεση λύσεων σε κύρια προβλήματα και ζητήματα του δήμου.


Επίσης κατήγγειλε ανήθικες πρακτικές και από τους δυο υποψηφίους, τους κ. Λύρο και Καραπάνο , με “τρομοκράτηση υποψηφίων”.

Ακόμη ο κ. Σκαρμούτσοος ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν προεκλογικές συνεργασίες με άλλους συνδυασμούς και ότι αυτές θα γίνουν μετεκλογικά και στη βάση προγραμματικών συγκλίσεων και μόνο, ενώ κατέθεσε την προγραμματική πρόταση του συνδυασμού του για την περιοχή.

Τον υποψήφιο δήμαρχο Μεσολογγίου παρουσίασε η κόρη του Μαρία Σκαρμούτσου η οποία στον χαιρετισμό της τόνισε μεταξύ άλλων:

«Η «Συμμαχία για το μέλλον» απαρτίζεται από ανθρώπους που διακρίνονται για το ήθος και την εντιμότητά τους, ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τον τόπο τους και έχουν μοναδικό στόχο την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από την διεκδίκηση του Δήμου».

Ενώ ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η αναφορά ότι η συνολική δαπάνη για την προεκλογική καμπάνια του συνδυασμού δεν θα ξεπεράσει τις 6.000€, ένα πόσο που όπως είπε η κ. Σκαρμούτσου καλύφτηκε στο σύνολό του από τα μέλη του συνδυασμού και μόνο.

Τέλος, χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος που ως γνωστό θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Ολόκληρη η ομιλία του Παντελή Σκαρμούτσου ΕΔΩ

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button