ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Κατεστραμμένη η παιδική χαρά στα Σιτόμενα-τι απαντά ο Δήμος (φωτο)

Παράπονα από κατοίκους-Στο πρόγραμμα "Φιλόδημος" πρόταση για αποκατάσταση

Έντονα παράπονα εκφράζουν οι κάτοικοι των Σιτόμενων της Δημοτικής Ενότητας Παναιτωλικού του Δήμου Αγρινίου για την εικόνα που παρουσιάζει η παιδική χαρά του χωριού.

Κάτοικοι και επισκέπτες κάνουν λόγο για άθλια κατάσταση στην παιδική χαρά, που βρίσκεται στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου του χωριού.

“Παίζουν παιδιά με κίνδυνο, καθώς τα όργανα της παιδικής χαράς είναι διαβρωμένα, τα σίδερα σκουριασμένα τα ξύλα σπασμένα. Δήμος Αγρινίου δεν είναι μόνο το Αγρίνιο έχει και εκεί παιδιά”, αναφέρουν χαρακτηριστικά αναγνώστες του agriniopress.

Να σημειωθεί πως με αφορμή την εικόνα που παρατηρείται σε αρκετές παιδικές χαρές του Δήμου, από τον Δήμο Αγρινίου επισημαίνεται πως προ εικοσαημέρου, κατατέθηκε η πρόταση για την αποκατάσταση των παιδικών χαρών, στο πλαίσιο του προγράμματος “Φιλόδημος” του Υπουργείου Εσωτερικών. Για την υποβολή προτάσεων από Δήμους, έχει ανακοινωθεί παράταση από το Υπουργείο. Αναμένεται η έγκριση και η χρηματοδότηση της πρότασης, ώστε τα έργα αποκατάστασης-αλλαγής οργάνων κλπ να γίνουν.

Δείτε φωτογραφίες:

Ένα Σχόλιο

 1. οι κάτοικοι των σιτομενων να πάρουν ένα κιλό αστάρι και ένα κιλό χρώμα, 2 πινέλα και 2 σμυριδόπανα και να πάνε να τρίψουν και να βάψουν.
  Πολίτης δεν είσαι μόνο για να πληρώνεις το φόρο στο δήμο και να πας να ψηφίζεις το μέσο που έχεις στις δημοτικές εκλογές.
  Πολίτης είσαι 24 ώρες το 24ωρο.

  Εμείς στο δικό μας το χωριό και τα χορτοκοπτικά μας παίρνουμε στα χέρια για να καθαρίζουμε τα χόρτα που δεν καθαρίζει ο δήμος,
  και παλιότερα που υπήρχε και ομάδα στο χωριό πηγαίναμε και ραντίζαμε, βοτανίζαμε και γενικώς καθαρίζαμε και το γήπεδο.
  Τι περιμένετε, να σας στείλει το συνεργείο απο το αγρίνιο;

  Θα έπρεπε να ντρέπεστε που έχετε αφήσει να δημιουργηθεί τέτοιο δάσος στο χώρο που πάνε τα παιδιά σας και παίζουν.

  “Αναμένεται η έγκριση και η χρηματοδότηση της πρότασης, ώστε τα έργα αποκατάστασης-αλλαγής οργάνων κλπ να γίνουν.”
  ναι, να τα αλλάξουν και του χρόνου που θα ξαναμεγαλώσουν τα χορτάρια και θα ξαναβγει η σκουριά, θα βγαίνουν και θα ζητάνε νέα σίδερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button