ΠροτεινόμεναΡοή Ειδήσεων

Σιντριβάνι «απέκτησε» ο Άγιος Ανδρέας Μακρυνείας-εκτοξεύεται νερό από αγωγό εδώ και 20 μέρες! (video)

Εδώ και περίπου 20 ημέρες ένας πίδακας ξεπηδά από αγωγό που τροφοδοτεί με νερό κοινότητες και χωριά της Μακρυνείας, στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα.

Εύλογα οι κάτοικοι της περιοχής εκφράζουν την απορία και την αγανάκτησή τους για το γεγονός ότι μετά από τόσες μέρες δεν έχει μεριμνήσει κανείς για την αποκατάσταση της διαρροής.


Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, Ευστάθιος Λαγός, υπογράμμισε ότι το πρόβλημα είναι γνωστό και έχει αναφερθεί στην ΔΕΥΑ Αγρινίου εδώ και τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Όπως τονίστηκε στο agriniopress από τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑ, Κωνσταντίνο Κιτσοπάνο, το πρόβλημα στο συγκεκριμένο σημείο δεν είναι νέο. Η παλαιότητα του δικτύου και η φθορά του είναι τέτοιες που καθιστούν την οριστική επίλυση «χλωμή». Παρόλα αυτά, έχει προγραμματιστεί να μεταβεί στο σημείο συνεργείο ώστε να επιληφθεί.

«Υφίσταται εδώ και πολλά χρόνια, απλώς τις τελευταίες μέρες χειροτέρευσε. Υπάρχει ζήτημα με μία βάνα στο σημείο. Αυτά τα προβλήματα είναι τακτικά στο προβληματικό δίκτυο της Μακρυνείας, δυστυχώς. Συνεργεία θα προβούν σε μία πρόχειρη επισκευή, ώστε τουλάχιστον να μην υφίσταται ο πίδακας σε τέτοια έκταση», ανέφερε.

Τοπική Διαφήμιση
papahanasiou graviera2022 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button