ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Συνεδριάζει την Πέμπτη το Δημοτικό Συμβούλιο Ξηρομέρου

Τακτική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου θα πραγματοποιηθεί την την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα Αστακού), σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, για λήψη απόφασης στα κάτωθι θέματα:

1. Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου « ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΕΛ (Β’ ΦΑΣΗ).

2. Ορισμός εκπροσώπων για την συγκρότηση επιτροπής αδειών θαλασσίων μέσων αναψυχής από το Λιμεναρχείο Λευκάδος για το έτος 2020.

3. Ορισμός εκπροσώπων για την συγκρότηση επιτροπής χαρακτηρισμού πολυσύχναστων παραλιακών χώρων από το Λιμεναρχείο Λευκάδος για το έτος 2020.

4. Ορισμός εκπροσώπων για την συγκρότηση επιτροπής Ανέλκυσης Απομάκρυνσης και Εξουδετέρωσης ναυαγίων ή πλοίων για το έτος 2020 από το Λιμεναρχείο Λευκάδος.

5. Αποδοχή και κατανομή ποσού 39.090,00 ευρώ από τους ΚΑΠ για λειτουργικές δαπάνες σχολείων (Α’ ΚΑΤΑΝΟΜΗ 2020).

6. Ορισμός υπολόγου και υπευθύνου διαχειριστή λογαριασμού του έργου « ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΠΗΓΕΣ ΛΑΜΠΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ Δ.Κ ΑΣΤΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ιβ: 3 +800-7+045, τμήμα II: 7+045-8+514 (ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΓΩΓΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΕ ΜΗΚΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 3,2 ΚΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΣ ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ ΜΕ ΑΣΤΑΚΟ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΜΒΟΣ ΠΛΑΤΥΓΑΛΙΟΥ – Ι.Κ. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ».

7. Συζήτηση για την εξέλιξη του θέματος των Βιορευστών στην περιοχή των Φυτειών και λήψη απόφασης για περαιτέρω ενέργειες.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close