ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Σήμερα η διαδοχή στην παράταξη Κατσιφάρα: Λύτρας-Καρπέτας οι υποψήφιοι

Η κοινή πλεύση και όχι τόσο ο επικεφαλής τής -μετά Κατσιφάρα- περιόδου, φαίνεται ότι είναι το μεγάλο στοίχημα για την παράταξη «Δικαίωμα στην Πρόοδο» που το μεσημέρι καλείται να εκλέξει αυτόν που θα την οδηγήσει στην επόμενη ημέρα.

Και τούτο, διότι η σύνθεση και η σύμπνοια μεταξύ των στελεχών θα μπορούσε να δημιουργήσει συνθήκες συμπόρευσης και στο μέλλον, των δυνάμεων που συστεγάζονται στην παράταξη και προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συνεργασία του 2019.


Με δεδομένη ωστόσο την αποχώρηση από την «κούρσα» του Κώστα Σπηλιόπουλου ο οποίος κατευθύνει το ενδιαφέρον του προς τον Δήμο Αιγιαλείας, η σύνθεση των δυνάμεων του ΠΑΣΟΚ φαίνεται να είναι επίσης ένα από τα διακυβεύματα που θα ορίσουν τη δυναμική της επόμενης κίνησης σε επίπεδο Περιφέρειας.

Οι πληροφορίες του thebest.gr λένε ότι στην διαδρομή ατόνησε το ενδιαφέρον για άλλες υποψηφιότητες (Μπαλαμπάνης, Μπάστα) με αποτέλεσμα να οδηγούμαστε- πλην εντυπωσιακού απροόπτου-στην αναμέτρηση μεταξύ Κώστα Καρπέτα από την Αχαΐα και Γιάννη Λύτρα από την Αιτωλοακαρνανία, με τους δυο τους να μετρούν τα «κουκιά» των προσωπικών επιρροών αλλά και της… γεωγραφικής κατανομής.

Ο μεν Κώστας Καρπέτας φέρεται να είναι αυτός που συγκεντρώνει τις συμπάθειες μεταξύ των συμβούλων των προερχόμενων από την Αχαΐα και την Ηλεία (8 τον αριθμό), ο δε Γιάννης Λύτρας των συμβούλων των προερχόμενων από την Αιτωλοακαρνανία (5 τον αριθμό). Οι σύμβουλοι από την Ηλεία (4 τον αριθμό) φαίνεται ότι θα ρυθμίσουν την όλη διαδικασία.

Η ζυγαριά φαίνεται να βαραίνει υπέρ του Κώστα Καρπέτα, αλλά όλοι συμφωνούν ότι θα υπάρξει μάχη και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

Τοπική Διαφήμιση
papahanasiou graviera2022 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button