Δυτική Ελλάδα

Σημαντικές αποφάσεις για τους ασφαλισμένους στο ΤΣΜΕΔΕ

epi-mixanikoi

Όπως έγινε γνωστό  από εκπροσώπους εργοληπτών  στο Δ.Σ. του ΕΤΑΑ, κατά τη συνεδρίασή του την 12-09-2013 ελήφθησαν οι παρακάτω ευνοϊκές για τα μέλη μας αποφάσεις:

  1. Τα ειδοποιητήρια που θα αποσταλούν από το Ταμείο στους ασφαλισμένους για την καταβολή των εισφορών του Β΄ εξαμήνου 2013 θα αναγράφουν τα ποσά ως ίσχυαν το Β΄εξάμηνο του 2012, πλέον της εισφοράς υπέρ ΟΑΕΔ, που ανέρχεται στο ποσό των 10 ευρώ μηνιαίως.
  2. Προκειμένου οι οφειλέτες του Ταμείου να θεωρηθούν ασφαλιστικά ενήμεροι για το έτος 2013 ώστε να μπορέσουν να υπαχθούν στη ρύθμιση «Νέας Αρχής» για να έχουν τη δυνατότητα εξόφλησης των οφειλομένων μέχρι την 31-12-2012,σε ισόποσες μηνιαίες δόσεις , δύνανται να ρυθμίσουν σε 12 δόσεις και τις εισφορές του 2013 (αντί της εφάπαξ καταβολής αυτών).
  3. Μέλη που οφείλουν εισφορές ύψους ως 20.000 ευρώ και επιθυμούν να συνταξιοδοτηθούν δύνανται να ρυθμίσουν τα οφειλόμενα σε 40 μηνιαίες δόσεις , τα ποσά των οποίων θα παρακρατούνται από την καταβαλλομένη σύνταξη, αρχής γενομένης από τον πρώτο μήνα.

Πηγή: pedmede.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button