Δυτική Ελλάδα

Σημαντικά έργα στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

epi-ktiriopde

Σειρά σημαντικών αποφάσεων έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Χρήστου Χριστοδουλόπουλου.

Μεταξύ άλλων, εγκρίθηκε το αποτέλεσμα της δημοπρασίας για μια σειρά έργων που αφορούν την βελτίωση του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, η αποκατάσταση ζημιών στο Ε.Ο. Δίκτυο Πυρόπληκτων Περιοχών Ν. Ηλείας- Υποέργο Δρόμος Θολό-Φιγαλεία-Ν. Επικ. Απόλλωνα, προϋπολογισμού 900.000,00€, «Βελτίωση Ε.Ο. Γαστούνη – Φράγμα Πηνειού- και Γαστούνη Βρανά Λ. Κυλλήνης», προϋπολογισμού 200.000,00 €, έγκριση αποτελέσματος δημοπρασίας του έργου «Αποπεράτωση Οδού Άνω – Κάτω Κερασόβου» προϋπολογισμού 250.000,00 €,  «Εργασίες για την άρση επικινδυνότητας σε τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου των πρώην επαρχιών Μεσολογγίου και Ναυπακτίας» προϋπολογισμού 400.000,00 €, έγκριση αποτελέσματος για την ανάθεση εκτέλεσης των εργασιών του έργου «Τμηματικές ανακατασκευές ασφαλτοταπήτων επί της Ε.Ο. Πύργου Κυπαρισσίας για άρση της επικινδυνότητας» προϋπολογισμού 200.000 €.

Τέλος εγκρίθηκε η  δημοπράτηση και η κατάρτιση των όρων δημοπράτησης του έργου «Συμπληρωματικές εργασίες για τη βελτίωση οδού Κυλλήνης-Εθνικής οδού Πύργου-Πατρών», προϋπολογισμού 1.800.000,00 €.

Στην συνεδρίαση συμμετείχαν τα μέλη της επιτροπής Διονύσιος Μαυρόγιαννης, Νίκος Μιχαλόπουλος, Τρύφωνας Φωτόπουλος, Νίκος Τσάνης, Αριστείδης Μπουχάγιερ, Γεώργιος Καραπάνος, Χρήστος Σταυρόπουλος και Χριστίνα Σταρακά.


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button