Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Αγρινίου δίπλα στον Παναγιώτη-Ραφαήλ

Ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Αγρινίου με ανακοίνωση που εξέδωσε στηρίζει την προσπάθεια και στέκεται αρωγός και αλληλέγγυος στον δεκαοχτάμηνο Παναγιώτη-Ραφαήλ Γλωσσιώτη που δίνει μάχη από γεννήσεως του με την νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου 1.

Έτσι, καλεί κάθε συνάδελφο, κάθε δικαστικό και εισαγγελικό λειτουργό, κάθε μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου καθώς και κάθε συμπολίτη και συνδημότη να καταθέσει στους αναγραφόμενους τραπεζικούς λογαριασμούς μόλις ένα ευρώ ώστε να μαζευτούν τα απαραίτητα χρήματα προκειμένου ο Παναγιώτης-Ραφαήλ να υποβληθεί στην κατάλληλη αγωγή και θεραπεία.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Αγρινίου για μια ακόμη φορά στέκεται αρωγός σε συμπάσχοντες συνανθρώπους μας. Αυτή την φορά κατόπιν σχετικής δημοσίευσης στα Μ.Μ.Ε. στεκόμαστε αρωγοί και αλληλέγγυοι στον δεκαοχτάμηνο Παναγιώτη-Ραφαήλ Γλωσσιώτη που δίνει μάχη απο γεννήσεως του με την νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου 1.

Καλούμε κάθε συνάδελφο, κάθε δικαστικό και εισαγγελικό λειτουργό, κάθε μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου καθώς και κάθε συμπολίτη και συνδημότη μας να καταθέσει στους αναγραφόμενους τραπεζικούς λογαριασμούς μόλις ένα ευρώ, για να μαζευτούν τα απαραίτητα χρήματα προκειμένου το μικρό παιδί να υποβληθεί στην κατάλληλη αγωγή και θεραπεία κερδίζοντας το στοίχημα της ζωής.

Σε περίπτωση που κάποιος δεν μπορεί, για διάφορους λόγους, να πάει στην Εθνική Τράπεζα η στην ALPHA BANK που έχουν ανοιχτεί οι σχετικοί λογαριασμοί η κατάθεση του ενός ευρώ μπορεί να γίνει και στον πρόεδρο του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Αγρινίου.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος

Γεράσιμος Μαλούσης

Η Γενική Γραμματέας Πέρσα Σαγώνα”.

Advertisements
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pap tsalafouti bruschetta 1000x563px copy Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button