Μουσική

"Σίγησε" η Φιλαρμονική του δήμου Μεσολογγίου

pol-filarmoniki-mes

Πολλά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο «Χρήστος Καψάλης» – Θα απουσιάζει από τις Γιορτές Εξόδου – Με τη δημοτική αρχή «τα βάζουν» τα µέλη.

Απούσα από τις Γιορτές Εξόδου θα είναι η Δημοτική Φιλαρμονική «Χρήστος Καψάλης», όπως τονίζουν τα μέλη της σε σχετική ανακοίνωση.

Παρά το γεγονός ότι συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Ν. Καραπάνο και τον πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου Δ. Μποσμπουρέλη, για να βρεθεί λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η φιλαρμονική και παρά τις υποσχέσεις που πήραν, δεν έγινε τίποτα, όπως υποστηρίζουν. Τα προβλήματα δεν λύθηκαν και έτσι δεν μπορεί να συμμετάσχει στις μεγάλες εκδηλώσεις όπως είναι και αυτές για την επέτειο της Εξόδου του Μεσολογγίου. Η «οικοδέσποινα» φιλαρμονική, όπως την χαρακτηρίζουν, δεν θα προηγηθεί φέτος της πομπής όπως τα προηγούμενα χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «Η Δημοτική Φιλαρμονική Ι.Π. Μεσολογγίου «Χρήστος Καψάλης» το τελευταίο χρονικό διάστημα των εννέα μηνών έχει σταματήσει να εμφανίζεται σε υπηρεσίες. (Ουσιαστικά το διάστημα που δεινοπαθεί η μπάντα είναι πολύ μεγαλύτερο). Απ’ ό,τι φάνηκε, αυτό προβλημάτισε την δημοτική αρχή, αφού λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα ο κ. Καραπάνος και ο κ. Μπουσμπουρέλης μας κάλεσαν να συζητήσουμε για τα προβλήματα και την πορεία της μπάντας. Και οι δύο φάνηκαν να ενδιαφέρονται για το μέλλον της και την άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων μας, τα οποία ήταν απόλυτα σεβαστά από την δημοτική αρχή…

aixmi-news.gr

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button