ΠαραπολιτικάΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Σιγή ασυρμάτου και προβληματισμός στους παλιούς για τις αντιδημαρχίες

Όλοι κάνουν υποθέσεις ή καλλιεργούν ελπίδες για τις θέσεις των αντιδημάρχων που σύντομα θα… μοιράσει ο ίδιος ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου. Κι όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές, κανείς δεν γνωρίζει απολύτως τίποτε! Ο λόγος απλός:ο ίδιος ο δήμαρχος Αγρινίου δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν. Κι όταν λέμε με κανέναν, εννοούμε με κανέναν. Πραγματικά σιγή ασυρμάτου!

Θα μπορούσε κανείς να πει ότι κάτι τέτοιο δείχνει εχεμύθεια και στεγανά, για “ενός ανδρός αρχή”. Μόνο που δεν το αντιλαμβάνονται έτσι όλα τα στελέχη της παράταξης και ιδίως δεν το αντιλαμβάνονται έτσι οι πιο παλιοί που έχουν βάλει πλάτη τα προηγούμενα χρόνια κι έχουν “φάει όλο το ξύλο”.

Αποτέλεσμα είναι η προσμονή να γίνει αδημονία κι όλο αυτό να εξελιχθεί, πλέον, σε σκεπτικισμό. Διότι άλλο να μην έχει καμία επαφή και κανένα τηλέφωνο κάποιος που πρωτοεκλέχθηκε στις πρόσφατες εκλογές κι άλλο να είναι στα σκοτάδια τα στελέχη που έχουν θητείες και ρόλους στο βιογραφικό τους. Μέχρι στιγμής η αναμονή και η αβεβαιότητα, δηλαδή, δεν έχει φέρει και τόσο καλό κλίμα.

Από κει και πέρα, ενδιαφέρον θα έχει η περίπτωση που θα αποφασίσει ο δήμαρχος Αγρινίου να δώσει αντιδημαρχία σε στέλεχος άλλης παράταξης. Καταρχήν όλοι αναμένουν τον τρόπο που μπορεί να γίνει αυτό, καθώς ούτε ανεξαρτητοποιήσεις έχουν γίνει ούτε κάποια κίνηση που δείχνει σύμπραξη.

Σε ό, τι αφορά δε κάποιες φήμες για αντιδημαρχία προς την παράταξη Καζαντζή, εκεί μένει να μετρήσουμε αντιδράσεις καθώς υπάρχουν στελέχη του Παπαναστασίου που δεν θέλουν να ακούν τέτοιο ενδεχόμενο κι έχουν διαμηνύσει πως αν συμβεί κάτι τέτοιοι οι ίδιοι θα είναι σαν να μην υπάρχουν. Είναι γνωστές οι κόντρες που υπήρξαν τα προηγούμενα χρόνια- κάποιες έφτασαν και στα δικαστήρια άλλωστε- και είναι αναμενόμενο να θεωρείται τέτοια κίνηση “αιτία πολέμου”.

Ανακοινώσεις δεν αναμένονται μέχρι την επόμενη Κυριακή, καθώς μπροστά είναι η εκλογή προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου ενώ κυκλοφορούν απλώς φήμες και υποθέσεις. Μια τέτοια θέλει προσφορά θέσης αντιδημάρχου όχι προς τα δεξιά αλλά προς το αριστερότερο φάσμα των παρατάξεων, για να κατεδειχθεί μια κάποια διεύρυνση.

Μόνο που κάτι τέτοιο θα είναι πολύ προβληματικό αφού στα αριστερά όλες οι απόψεις που καταγράφτηκαν έκαναν λόγο για “αλλοίωση της βούλησης του λαού” με τον νόμο που πέρασε πρόσφατα για την Αυτοδιοίκηση η Κυβέρνηση…

Ένα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button