Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Βλάσης Σφυρής: “Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον ΣΥΡΙΖΑ-είμαι στη διάθεση του κόμματος”

Ανακαλεί τα όσα υποστήριξε τις προηγούμενες μέρες, όταν και είχε εκφράσει έντονη δυσφορία για το διαφαινόμενο “κόψιμο’ του, από το ψηφοδέλτιο του κ. Κατσιφάρα, ο πρώην αντιδήμαρχος και διευθυντής του ΓΟΕΒ Αχελώου, Βλάσης Σφυρής.

Ο κ. Σφυρής φέρεται πως ήταν έντονα δυσαρεστημένος, επειδή δεν ανακοινώθηκε το όνομα του για το ψηφοδέλτιο του Απόστολου Κατσιφάρα, στην πρόσφατη εκδήλωση που έγινε στο Αγρίνιο.

Όμως στην πορεία δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και ο ίδιος δηλώνει στη διάθεση του ΣΥΡΙΖΑ για τη μάχη των περιφερειακών εκλογών.

Λέγεται πως κάποιο πρόβλημα “τεχνικής φύσεως” δεν επέτρεψε στο να γίνει σε πρώτη φάση η ανακοίνωση.

“Αυτό που θέλω να διευκρινίσω είναι ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Είμαι στη διάθεση του κόμματος και έτοιμος να προσφέρω, απ’όπου κρίνεται σκόπιμο. Σαν διευθυντής του ΓΟΕΒ και άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά τον πρωτογενή τομέα και ειδικά τα ζητήματα άρδευσης, πιστεύω πως μπορώ να προσφέρω.

Εάν ειπώθηκε και κάτι παραπάνω τις προηγούμενες μέρες, το ανακαλώ. Δεν υπάρχει θέμα.”, δηλώνει ο κ. Σφυρής στο agriniopress.

Πιθανολογείται πως μέσα στις επόμενες μερες η υποψηφιότητα του κ. Σφυρή με το ψηφοδέλτιο του κ. Κατσιφαρα θα ανακοινωθεί.
Υπενθυμίζεται πως υπάρχουν κάποιες κενές θέσεις στο ψηφοδέλτιο, οι περισσότερες εκ των οποίων θα καλυφτούν από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button