Προβλήματα από τη βροχόπτωση – ακινητοποιήθηκαν οχήματα (φωτο-video)

Προβλήματα προκάλεσε στο Αγρίνιο το μεσημέρι νέο κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή με σφοδρή βροχόπτωση και χαλαζόπτωση, που έχει σαν αποτέλεσμα την ακινητοποίηση αυτοκινήτων σε δρόμους της πόλης, ειδικά στις περιοχές, όπου συνήθως παρουσιάζονται προβλήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση υδάτων στην περιοχή του τούνελ της περιμετρικής, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στον Άγιο Κωνσταντίνο αλλά και στην επαρχιακή οδό Αγρινίου – Ματσουκίου – Εμπεσού (παλιά εθνική οδός) από τον κόμβο στο κέντρο “Σταυροδρόμι” στον Άγιο Κωνσταντίνο, μέχρι και την διασταύρωση Αμαλίας.

Προβλήματα υπήρχαν και σε δρόμους του Αγρινίου, εξαιτίας της κίνησης, σε συνδυασμό με τις μεγάλες συγκεντρώσεις νερού, λογω της ποσότητας και πυκνότητας της βροχής.


Συμφωνα με νεώτερη ενημερωση νερά  εισήλθαν και  σε καταστήματα στην περιοχή της Πεταλούδας στην οδό Χαριλάου Τρικούπη. Η κατάσταση από την Π.Υ. Αγρινίου χαρακτηρίσζεται ” και δεν καταγράφτηκαν πλημμύρες σε οικίες – καταστήματα. “διαχειρίσιμη”

Στο μεταξύ η βροχόπτωση περιορίστηκε λιγο μετα τις 2 το μεσημέρι και διακόπηκεη κυκλοφορία των οχηματων στην παλαιά ε.ο. που δόθηκε ξανα στην κυκλοφορία λίγο αργότερα.

Αγιος Κωνσταντίνος – στη διασταύρωση του κέντρου "Σταυροδρόμι”

Επαρχιακή οδός Αγρινίου – Εμπεσού

Εθνική οδός – στον κόμβο Σταδίου

Άγιος Κωνσταντίνος – οδός Εθνικής Αντιστάσεως

περιοχή γηπέδου Παναιτωλικου

 

εικόνα από τη διώρυγα Δοκιμίου

Χορηγούμενη
Share
Published by
agripress