ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Σεβασμό και απαντήσεις ζητά ο Γ. Καραμητσόπουλος

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία Πολιτών» Γιώργος Καραμητσόπουλος ζητά σεβασμό προς το θεσμό των δημοτικών παρατάξεων αλλά και προς τους πολίτες από την Δημοτική Αρχή καθώς και από τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Βαρεμένο που παρευρέθηκε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο.

Σχετικά με την Δημοτική Αρχή ο κ. Καραμητσόπουλος περίμενε απαντήσεις από τον δήμαρχο Αγρινίου σε ερώτηση με θέμα το Πάρκο Αγρινίου που όπως ανέφερε “”πληγώνει” την πόλη μας επί 7 χρόνια και τα 6 από αυτά την ευθύνη για την επίλυση του έχει ο σημερινός Δήμαρχος”

Ακόμη παράπονα έχει και από τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Βαρεμένο, ο οποίος αποχώρησε μετά το θέμα της εκτροπής του Αχελώου χωρίς να ακούσει τουλάχιστον τις τοποθετήσεις των επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων.

Η ανάρτηση του Γ. Καραμητσόπουλου:

“Ο στοιχειώδης σεβασμός προς τον θεσμό των Δημοτικών παρατάξεων και κυρίως προς τους πολίτες που εκπροσωπούν επιβάλλει ο Δήμαρχος να απαντά επί της ουσίας στις ερωτήσεις που θέτουν και όχι να εκνευρίζεται από αυτές.

Ιδιαιτέρως για ένα τόσο σημαντικό θέμα όπως του Πάρκου Αγρινίου που έθεσε η παράταξή μας, συγκεκριμένα για τι εξελίξεις υπάρχουν σχετικά με την ανάπλαση του αλλά και τι μέτρα προτίθεται να πάρει η Δημοτική αρχή για την προστασία των δημοτών από τους κινδύνους που ελλοχεύουν για την υγεία και την ασφάλεια τους από την σημερινή απαράδεκτη κατάσταση του.
Και αναφερόμαστε σε ένα θέμα που “πληγώνει” την πόλη μας επί 7 χρόνια και τα 6 από αυτά την ευθύνη για την επίλυση του έχει ο σημερινός Δήμαρχος.

Ο στοιχειώδης σεβασμός, επίσης, προς τον θεσμό των Δημοτικών παρατάξεων και κυρίως προς τους πολίτες που εκπροσωπούν επιβάλλει ένας Βουλευτής που παρευρίσκεται και μιλάει για ένα θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο να μην αποχωρεί αμέσως μετά αλλά να παραμένει σ’ αυτό για να ακούσει και τις τοποθετήσεις τουλάχιστον των επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων.

Ιδιαιτέρως όταν αφορούν ένα τόσο σημαντικό θέμα όπως η εκτροπή του Αχελώου”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button