ΕλλάδαΡοή ΕιδήσεωνΥγεία-Ομορφιά

SEPTONA: Φροντίδα ελληνική στην πράξη!

Αύξηση πωλήσεων κατά 33,6% το πρώτο επτάμηνο του 2018

Η SEPTONA είναι μία από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες Ελληνικές εταιρίες στην αγορά των προϊόντων προσωπικής περιποίησης.

Έχει  σημαντική παρουσία σε κατηγορίες όπως μωρομάντηλα, βρεφικά καλλυντικά & απορρυπαντικά, βαμβάκι, μπατονέτες, γαλακτώματα, δίσκους και μαντήλια ντεμακιγιάζ, δροσομάντηλα, σερβιέτες, υποσέντονα κ.α.

Το πρώτο επτάμηνο του 2018 οι πωλήσεις στην εγχώρια αγορά αναπτύχθηκαν κατά 33,6%,με την αύξηση της ανταγωνιστικότητας της εταιρείας να αντικατοπτρίζεται και στα ανοδικά μερίδια των κατηγοριών που δραστηριοποιείται.

Η σημαντική αυτή άνοδος οφείλεται στην επένδυση σε στρατηγικούς πυλώνες όπως:

α)Επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας:Αναδιοργάνωση του εμπορικού τμήματος, με την ενσωμάτωση αναγνωρισμένων και έμπειρων στελεχών υψηλότατου επιπέδου δημιουργώντας έτσι ένα από τα πιο δυναμικά και άρτια οργανωμένα τμήματα στην Ελληνική αγορά.

β)Έρευνα για ανταπόκριση στις μεταβαλλόμενες ανάγκες:Βελτίωση υπαρχόντων προϊόντων αλλάκαι ανάπτυξη νέων καινοτόμων σειρών υψηλής προστιθέμενης αξίας για τον καταναλωτήκαι στρατηγικού ενδιαφέροντος για το λιανεμπόριο.

γ)Στοχευμένη επικοινωνία της μάρκαςμε τους καταναλωτές:Εστίαση σε εξειδικευμένες ενέργειες μάρκετινγκ και διαφήμισης με έμφαση στις νέες τεχνολογίες.

δ)Βελτίωση της παραγωγικότητας των εργοστασίων:Ανανέωση του μηχανολογικού εξοπλισμού, των εγκαταστάσεων αλλά και των συστημάτων ποιότητας.Για τη διετία 2018/2019 υλοποιείται νέο πρόγραμμα επενδύσεων στα Οινόφυτα Βοιωτίας που ανέρχεται στα20εκ.€. 

Σημαντική είναι και η εξαγωγική δραστηριότητα μεπεραιτέρω διείσδυση της μάρκας SEPTONA σε νέες αγορές όπως Μάλτα, Γεωργία, Ιορδανία, Σενεγάλη, Κίνα και Ρωσία.

Όπως δήλωσε η Διευθύνουσα Σύμβουλος κα Κωνσταντίνα Ευαγγελίου: «Στη SEPTONA είμαστε περισσότερο αισιόδοξοι από ποτέ για το μέλλον καθώς αλλάζουμε σελίδα μέσω σημαντικών επενδύσεων σε ανθρώπινο δυναμικό, ακόμα πιο ποιοτικά προϊόντα και δυνατή επικοινωνία για να πρωταγωνιστήσουμε στην αγορά της προσωπικής περιποίησης».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ετικέτες

Σχολίασε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close