ΕκδηλώσειςΠολιτισμός

Σεμινάριο παραδοσιακού Σαρακατσάνικου χορού

po-sarakatsanaioi

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Βάλτου – Ξηρομέρου – Ευρυτανίας στα πλαίσια της έναρξης των χορευτικών μαθημάτων για τη νέα σεζόν 2013 – 2014 έχει προγραμματίσει Σεμινάριο «Παραδοσιακού Σαρακατσάνικου Χορού» για τις 5 & 6 Οκτωβρίου 2013 που θα γίνει στην αίθουσα του Συλλόγου μας Ελ. Βενιζέλου και Κουντουριώτη με τίτλο «Ο ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ».

Βασικός εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο Αναπληρωτής Καθηγητής Τ.Ε.Φ.Α.Α./Δ.Π.Θ. και μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων (Π.Ο.Σ.Σ.) κος Σερμπέζης Βασίλειος. Το σεμινάριο οργανώνεται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Χορού (ΕΛ.ΕΠ.Ε.Χ.).

Σ’ αυτό μπορούν να συμμετάσχουν, κυρίως χοροδιδάσκαλοι, γνώστες παραδοσιακών χορών αλλά και όσοι επιθυμούν να μάθουν για το Σαρακατσάνικο χορό αφού ενημερώσουν σχετικά το Σύλλογο.

Το κόστος του Διήμερου Σεμιναρίου ανέρχεται στα 20€ ανά άτομο. Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου με το πέρας του Σεμιναρίου θα ακολουθήσει γλέντι με φαγητό και ποτό στην αίθουσα του Συλλόγου μας.

Τηλ. Επικοινωνίας

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Η ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ

Κουτσουπιάς Δημήτρης                Κοντονάσιου Αγλαΐα

τηλ. 697 441 4504                           τηλ. 697 411 3952

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button