Δυτική ΕλλάδαΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

Επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα “Χιούμορ και Κριτικός Γραμματισμός” στο 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου

Το συμβούλιο φιλολόγων Αιτωλοακαρνανίας, με σκοπό την αποτελεσματική εκμάθηση της νεοελληνικής γλώσσας από τους μαθητές και στην προσπάθειά του να ενσωματώσει νέες διδακτικές προσεγγίσεις στην ανάλυση των κειμένων για την κατανόηση της νεοελληνικής γλώσσας διοργανώνει Επιμορφωτικό Σεμινάριο με θέμα «Χιούμορ και Κριτικός Γραμματισμός: Διδακτική αξιοποίηση χιουμοριστικών κειμένων στο πλαίσιο του κριτικού γραμματισμού με τη χρήση ηλεκτρονικής πλατφόρμας (www.humor-literacy.eu)»

Η διοργάνωση ανήκει στον Σχολικό Σύμβουλο Φιλολόγων κ. Απόστολο Βετσόπουλο σε συνεργασία με τη Συντονίστρια του ομώνυμου Ερευνητικού Προγράμματος κ. Ελένη Καπογιάννη, Λέκτορα του Παν/μίου του Kent, UK, ειδικότητα: Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία.


Το επιμορφωτικό σεμινάριο αποτελεί εφαρμογή στην πράξη των επιστημονικών ευρημάτων του ερευνητικού προγράμματος που αφορά τη Νεοελληνική Γλώσσα και διεξάγεται σε συνεργασία του Πανεπιστημίου του Kent, με το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) και το Πανεπιστήμιο Πατρών και θα διαρκέσει ολόκληρη την προσεχή σχολική χρονιά.

Το επιμορφωτικό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 7/9/2018, ημέρα Παρασκευή και ώρες 10:00πμ-13:00μμ στο 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου και απευθύνεται στους/στις εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ02, και κυρίως σε αυτούς οι οποίοι διδάσκουν το μάθημα «Νεοελληνική Γλώσσα» στα Γυμνάσια, ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας.

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou tsalafouti Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button