Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Σε ζεστή ατμόσφαιρα η κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Μεσολογγίου (φωτο)

Την βασιλόπιττα των Υπαλλήλων του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου ευλόγησε την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός.

Κατά την σύντομη προσφώνησή του ευχήθηκε υγεία και δύναμη σε όλους για να ανταποκρίνεται ο καθένας και η καθεμία στο ρόλο και στις αρμοδιότητες που έχουν, με σκοπό την εξυπηρέτηση των πολιτών του Δήμου.


Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε επίσης και σε τρία πρακτικά θέματα που αφορούν την περιοχή του Μεσολογγίου. Μοιράστηκε με τους εργαζομένους τον πόθο του, το 2023 να υπογραφεί η σύμβαση ανάθεσης του έργου της, εκ βάθρων, επισκευής και ανακαινίσεως του Επισκοπείου της Ιεράς Μητροπόλεως και να ανευρεθεί ο κατάλληλος φορέας για την υλοποίηση του έργου. Αναφέρθηκε στο θέμα του Νοσοκομείου Μεσολογγίου και τόνισε, ότι από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για τα προβλήματα που υπάρχουν έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των αρμοδίων οργάνων.

kopi pitas mesologgi (3)

Τέλος αναφέρθηκε στα κτίρια που διαχειρίζεται η Ιερά Μητρόπολη στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου και διευκρίνησε, ότι μόλις ολοκληρωθεί η ενημέρωσή του θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την αξιοποίησή τους, με σκοπό τη δημιουργία δράσεων και δομών που θα αφορούν τον άνθρωπο και θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της πόλης και του τόπου μας.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου συμμετείχαν ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και όλοι οι εργαζόμενοι στις διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου.

kopi pitas mesologgi (7)

Μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ.

Η ανακοίνωση του δήμου Μεσολογγίου:

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Κώστας Λύρος: «Στόχος αιρετών και εργαζομένων θα πρέπει να είναι  η προσφορά στον τόπο μας»

Σε ζεστό και ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Ι.Π. Μεσολογγίου, παρουσία του Δημάρχου, Κώστα Λύρου, του Σεβασμιώτου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κκ. Δαμασκηνού, Αντιδημάρχων, Προέδρων Νομικών Προσώπων, Τοπικών Προέδρων και εργαζομένων του Δήμου.

O Δήμαρχος, Κώστας Λύρος ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη κκ. Δαμασκηνό  που ευλόγησε την βασιλόπιτα και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, με υγεία, ειρήνη και οικογενειακή ευημερία. «Εύχομαι το νέο έτος να αποτελέσει εφαλτήριο για σκέψη, περισυλλογή και αντίληψη της σημασίας της ενότητας και της ομόνοιας. Η ενότητα, η συγκατάβαση και η αλληλεγγύη προς εξυπηρέτηση ενός ανώτερου σκοπού είναι η βασική προϋπόθεση της προόδου και της επιτυχίας για έναν τόπο.» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Κώστας Λύρος υπογράμμισε επίσης ότι στα τρία χρόνια της θητείας του   έθεσε σε προτεραιότητα  τις αρχές της Δικαιοσυνης, της αξιοκρατίας και της αντικειμενικότητας  με συνέπεια λόγων και έργων και ανέφερε ότι είναι  αντιληπτός ο καθημερινός αγώνας της Δημοτικής Αρχής. «Παρά τις δυσκολίες ο Δήμος μας μπαίνει σε μια σειρά και γίνονται βήματα προς τα εμπρός, άλλα μεγάλα, άλλα μικρά, δεν μένουμε όμως ποτέ στάσιμοι. Και αυτό σε μεγάλο βαθμό οφείλεται και στους εργαζομένους.

Είναι σημαντικό όμως όλοι εμείς που εργαζόμαστε με σκοπό την βελτίωση της καθημερινότητας του τόπου να βάζουμε πάνω απ όλα στις επιλογές μας την εξυπηρέτηση των πολιτών και την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης τους. Να θυμόμαστε πάντα πως είτε αιρετοί είτε υπάλληλοι του δήμου, είμαστε λειτουργοί, που θα πρέπει να έχουμε στόχο να πάμε ένα βήμα μπροστά τον τόπο μας. Και όλοι μαζί, με αγάπη και πίστη, μπορούμε να συμβάλλουμε ώστε η περιοχή μας να προοδεύει!».

kopi pitas mesologgi (4)

kopi pitas mesologgi (2)
????????????????????????????????????
kopi pitas mesologgi (1)
????????????????????????????????????

kopi pitas mesologgi (2)

kopi pitas mesologgi (1)

kopi pitas mesologgi (5)

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou tsalafouti Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button