ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Σε θετικό κλίμα η συνάντηση Κ. Λύρου με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε Μεσολογγίου

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022, η συνάντηση του Δημάρχου, Κώστα Λύρου, με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε Μεσολογγίου, «Κωστή Παλαμά»

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κωνσταντίνος Χατζής και τα μέλη, που παραβρέθηκαν στην συνάντηση, αφού ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα τους αναζήτησαν από κοινού λύσεις στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, κυρίως στις κτιριακές υποδομές.


Αναγνωρίζοντας, όπως δήλωσαν την ευαισθητοποίηση του Δημάρχου στα θέματα παιδείας και πολιτισμού καθώς και τις παρεμβάσεις του στις κτιριακές υποδομές το προηγούμενο διάστημα, παρουσίασαν τα προβλήματα που χρήζουν άμεσης επίλυσης για την ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Ο Δήμαρχος αφού τους ευχαρίστησε για την αγαστή συνεργασία που έχουν όλο αυτό το διάστημα δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επιλυθούν τα προβλήματα με άμεσες προτεραιότητες να αποτελούν τα αλεξικέραυνα, οι επισκευές των σκεπών και η πυροπροστασία.

Στην σύσκεψη ήταν παρών και ο Αντιδήμαρχος πρόνοιας και εκπαιδευτικός Γεώργιος Σωτηρακόπουλος.

Σύλλογος Εκπαιδευτικών «Κωστής Παλαμάς»: Σε άριστο κλίμα η συνάντηση με τον Δήμαρχο! H ανακοίνωση του Συλλόγου

Σήμερα Πέμπτη 23-06-2022, στο γραφείο του Δημάρχου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Μεσολογγίου «Κωστής Παλαμάς» και του Δημάρχου κ. Κώστα Λύρου.

Το κλίμα ήταν άριστο και ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κώστας Χατζής ευχαρίστησε τον κύριο Δήμαρχο για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα για συνάντηση. Ο Πρόεδρος τού συλλόγου εξήρε την εργατικότητα και ακεραιότητα του δημάρχου. Κατόπιν εξέθεσε τα προβλήματα που παρουσιάζουν οι σχολικές μονάδες του Συλλόγου, όσον αφορά στη συντήρηση-επισκευή τους. Αναφέρθηκε σε όλα τα σχολεία, όμως έγινε ειδική αναφορά στα σοβαρά προβλήματα του 1ου Νηπιαγωγείου Μεσολογγίου, του 5ου Δημοτικού Μεσολογγίου και του 2ου Δημοτικού Νεοχωρίου .

Τέλος, τονίζοντας ότι ο Σύλλογος είναι δίπλα σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα ανεξαρτήτως βαθμίδας, ζήτησε από τον κύριο Δήμαρχο να βοηθήσει με ενέργειες του ώστε να γίνουν νέες κτηριακές εγκαταστάσεις για το 1ο Νηπιαγωγείο Μεσολογγίου και την Παλαμαϊκή-1ο Γυμνάσιο Μεσολογγίου, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως πρόκειται για τα παιδιά όλων μας, τα παιδιά μας. Παρών στη συνάντηση ήταν ο πρόεδρος σχολικής επιτροπής κος Σωτηρακόπουλος ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα ώστε να γίνει η συνάντηση.

Ο κ. Δήμαρχος ενημέρωσε συγκεκριμένα οτι άμεσα δρομολογεί λύσεις. Κατά το κλείσιμο της συνάντησης ο Πρόεδρος του Συλλόγου ευχαρίστησε θερμά τον κ. Λύρο για το ενδιαφέρον και την κατανόηση που έδειξε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εκπαιδευτική κοινότητα του τόπου και δόθηκε αμοιβαία υπόσχεση να συναντηθούν σε εύλογο χρονικό διάστημα, ώστε να γίνει απολογισμός των όσων συζητήθηκαν και υλοποιήθηκαν.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button