Ροή Ειδήσεων

Σε πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης, παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Καλυβίων

koi-dimotiko-kalyviaΑρχίζει από αύριο Τετάρτη (15/03) το πιλοτικό πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης, για τα παιδιά της Γ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Καλυβίων, στο κλειστό κολυμβητήριο του ΔΑΚ Αγρινίου, δραστηριότητα που θα υποστηρίξει στην υλοποίησή του το «Χαμόγελο του Παιδιού» και θα διαρκέσει μέχρι τα μέσα Ιουνίου.

Από το Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων θα συμμετάσχουν οκτώ παιδιά και συνοδός τους θα είναι ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, κ. Χρ. Μπεκούλης, ενώ η μεταφορά των μαθητών θα πραγματοποιείται με το λεωφορείο από το Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας το «Χαμόγελο του Παιδιού» που διέθεσε δωρεάν ο Πρόεδρος του Οργανισμού, κ. Κ. Γιαννόπουλος, έως τη λήξη του προγράμματος.

Το πρόγραμμα είναι υποχρεωτικό, τελεί υπό την αιγίδα των υπουργείων Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού, τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, με τη συνεργασία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, ενώ θα πραγματοποιείται μία φορά την εβδομάδα κατά τη διάρκεια του μαθήματος της Γυμναστικής, στα δημοτικά σχολεία της χώρας που βρίσκονται σε απόσταση μέχρι και 25 χιλιόμετρα από κολυμβητήρια.

Ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Καλυβίων, κ. Χαράλαμπος Τριάντης απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή  προς το «Χαμόγελο του Παιδιού», όπου αναφέρει τα εξής:

«Θέμα: Δωρεάν μεταφορά μαθητών του Σχολείου μας

Η εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου μας, ευχαριστεί θερμά το «Χαμόγελο του Παιδιού – Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας Αγρινίου» (Καλύβια) για τη δωρεάν μεταφορά των μαθητών μας από και προς το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αγρινίου.

Η συνεργασία, στο δύσκολο αγώνα μας για εκπαίδευση και υποστήριξη των παιδιών, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε. Συμβάλλετε δε στη δημιουργία κοινωνίας αλληλεγγύης.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα δύναμη και υγεία για τη συνέχιση της προσφοράς αγάπης προς τις ευπαθείς ομάδες.

Ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Καλυβίων»

kalyvia.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button