Γεγονότα

Σε πλήρη εξέλιξη η μεταφορά στο νέο νοσοκομείο (φωτο)

DSCN5572

Η πολυπόθητη και πολυσυζητημένη μετακόμιση στο νέο νοσοκομείο, έχει αρχίσει να γίνεται πραγματικότητα τις τελευταίες μέρες, ενώ το μόνο που πλέον μένει, είναι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για να ξεκινήσει άμεσα και η λειτουργία του.

DSCN5575

Οι χώροι του παλιού κτηρίου έχουν μείνει κενοί, ενώ μόνο μικροπράγματα είναι κυρίως αυτά που δεν έχουν ακόμη μεταφερθεί. Οι κλινικές μονάδες, όπως η παιδιατρική αλλά και οι διοικητικές υπηρεσίες έχουν ήδη μεταφερθεί στο νέο νοσοκομείο, το οποίο στον αντίποδα, γεμίζει με εξοπλισμό, κρεβάτια, μηχανήματα. Τα τελευταία πράγματα μεταφέρονται με τα φορτηγά που έχουν αναλάβει τη μετακόμιση, ενώ το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό προσωπικό είναι επί πόδας, τοποθετώντας εδώ κι εκεί πράγματα από κούτες και σακούλες.

DSCN5590

Μόνο τα επείγοντα περιστατικά είναι εκείνα που λειτουργούν αυτή τη στιγμή στο παλιό νοσοκομείο και αυτά για να εξυπηρετούν μόνο τα ελαφρά περιστατικά, ενώ τα πιο σοβαρά, μεταφέρονται σε άλλα νοσοκομεία της περιοχής. Αυτό μέχρι την ολοκλήρωση της μετακόμισης και την εκκίνηση της λειτουργίας του νέου, υπερσύγχρονου νοσοκομείου, που οριοθετειται χρονικά στις 29 του μηνός.

DSCN5578

DSCN5600

DSCN5601

DSCN5604

koi-nosokomeio-metakomisi 1

koi-nosokomeio-metakomisi 2

koi-nosokomeio-metakomisi 3

koi-nosokomeio-metakomisi 4

koi-nosokomeio-metakomisi 6

koi-nosokomio-metakomisi 5

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button