Σε πλήρη δράση οι επιτροπές καταγραφής ζημιών της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

staraka-zimies«Έπιασαν δουλειά» οι επιτροπές που συστάθηκαν για την καταγραφή ζημιών στις περιοχές που επλήγησαν στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας. Κλιμάκιο μηχανικών αποτελούμενο από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας καθώς και από τον προϊστάμενο της Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας συντονίζουν τις εργασίες των επιτροπών καταγραφής ζημιών.

Ταυτόχρονα γίνεται καταγραφή ζημιών στις υποδομές είτε αφορά επαρχιακό και εθνικό δίκτυο είτε αφορά σε αρδευτικά δίκτυα, γέφυρες και αντιπλημμυρικά έργα καθώς και σε κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις για την οριοθέτηση των περιοχών που έχουν πληγεί από τα ακραία πλημμυρικά και κατολισθητικά φαινόμενα. Οι επιτροπές έχουν ήδη καταγράψει ζημιές στην Επαρχιακή οδό Αγρινίου-Μεσολογγίου στη θέση Κλεισούρα, στην τοπική κοινότητα Ζευγαρακίου του Δήμου Αγρινίου, στο ρέμα της Ερμίτσας, στο ποταμό Αχελώο, στον Ορεινό Βάλτο του Δήμου Αμφιλοχίας, στην ευρύτερη περιοχή των Οινιαδών (Παραχελωίτιδα), σε περιοχές στην ορεινή Τριχωνίδα καθώς και στις κτηριακές εγκαταστάσεις στο νέο κτήριο της ΕΛΕΠΑΠ.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Παρόντες στην καταγραφή των ζημιών ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας κ. Χριστίνα Σταρακά, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων κ. Γιάννης Λύτρας καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Νίκος Μπαλαμπάνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button