Σε μία ακόμη δράση συμμετείχε το τμήμα Ναυπάκτου της AHEPA HELLAS

Σε κοινή δράση προέβησαν τα τμήματα της AHEPA HELLAS Ναυπάκτου, Αμφίσσης, Πειραιώς και Φαλήρου.

Τα τμήματα Ναυπάκτου LEPANTO 1571 HJ-18 με πρόεδρο τον  Νικόλα Ντούνη, Πειραιώς  ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ  HJ- 9 με πρόεδρο τον Κωνσταντίνο Παπανικολάου, Άμφισσας  ΗΝΙΟΧΟΣ HJ- 46  με πρόεδρο τον  Νικόλαο Κουλό και αυτό του Παλαιού Φαλήρου  ΦΑΛΗΡΕΥΣ  HJ-38  με πρόεδρο τον Κωνσταντίνο Μαριάκη προσέφεραν υγειονομικό υλικό για της ανάγκες των κρατούμενων στις φυλακές Μαλανδρίνου.


Ακόμη, προσέφεραν στο ενιαίο ειδικό επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο Άμφισσας (ΕΝ.Ε Ε .ΓΥ.-Λ) αθλητικό υλικό για τις ανάγκες των μαθητών (στρώματα , μπάλες κ.α).

Τέλος, συμμετείχαν στις εκδηλώσεις για την ημέρα Μνήμης του ολοκαυτώματος του Λιδωρικίου, στην επιμνημόσυνο δέηση και στην κατάθεση στεφάνου, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του Δήμου Δωρίδας .

Η AHEPA HELLAS εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο Ελληνισμού της Ανάργυρο Τσουνάκη, τον αντιπρόεδρο φιλανθρωπίας Κυριάκο Σπανόπουλο, Νικόλαο Κουλό, Δημήτρη Ζαχαρόπουλο, Γεώργιο Δελμούζο και Σολτάτο Ανδρέα, πρόεδρο, αντιπρόεδρο και μέλη του τμήματος ΗΝΙΟΧΟΣ HJ-46, Νικόλαο Ντούνη, πρόεδρο του  τμήματος Lepanto Hj 18 και π. Ιγνάτιο Σταυρόπουλο, Κωνσταντίνο Παπανικολάου πρόεδρο και Πέτρο Σαμαρτζοπάνο μέλος του τμήματος ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ HJ-9.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: AHEPA