ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Σε κρίσιμη κατάσταση 19χρονος αθλητής πολεμικών τεχνών μετά από χτύπημα σε προπόνηση

Στη ΜΕΘ ένας 19χρονος από τα Χανιά, που δέχθηκε χτύπημα κατά τη διάρκεια προπόνησης πολεμικών τεχνών

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ ο 19χρονος αθλητής πολεμικών τεχνών, ο οποίος δέχθηκε ισχυρό χτύπημα στο κεφάλι του κατά τη διάρκεια προπόνησης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο νεαρός χειρουργήθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων και παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων Γιώργος Μπέας, είπε στην ΕΡΤ ότι ο 19χρονος μάλλον υποεκτίμησε την σοβαρότητα της κατάστασης:

«Δυστυχώς η κατάσταση του παιδιού είναι εξαιρετικά κρίσιμη. Νοσηλεύεται από τις 27 Φεβρουαρίου. Ήρθε στο Νοσοκομείο με μία καθυστέρηση ουσιαστικά δύο ημερών μετά που δέχτηκε το χτύπημα κατά τη διάρκεια της προπόνησης σε πολεμικές τέχνες», είπε ο Γιώργος Μπέας.

«Μάχη για τη ζωή του»

«Δίνει μία μεγάλη μάχη για την ζωή του αυτή τη στιγμή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων. Υπεβλήθη σε εγχείρηση από τους νευροχειρουργούς μας αλλά είναι σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση», πρόσθεσε.

«Το παιδί είχε συμπτώματα αλλά τα υποεκτίμησε, με αποτέλεσμα να χειροτερεύσει τις επόμενες δύο μέρες μέχρι να προσέλθει στο Νοσοκομείο», τόνισε ο Γιώργος Μπέας.

reader.gr

Χορηγούμενη

papathanasiou2025 Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button