Δυτική Ελλάδα

Hλεία: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία πατέρα και κόρης-πολλά τα ερωτηματικά

epi-pateras-kori

Η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε χθες το απόγευμα για τον πατέρα και την κόρη που είχαν εξαφανιστεί στις 16 Ιουλίου από την Αγία Μαρίνα Δουνεΐκων και βρέθηκαν νεκροί προχθές το πρωί σε αγροτική απόμερη περιοχή στο Μπόρσι.

Χθες το απόγευμα, σε κλίμα οδύνης, τελέστηκε στο χωριό Αγία Μαρίνα Βουπρασίας η κηδεία του 68χρονου Κωνσταντίνου Λοϊζίδη και της 44χρονης κόρης του, που έφυγαν αβοήθητοι από τη ζωή.

Η σύζυγος και μητέρα Αγγελική Λοϊζίδη, μέχρι την τελευταία στιγμή είχε ελπίδες ότι οι άνθρωποί της θα βρίσκονταν στη ζωή, ωστόσο έφυγαν και οι δύο με τραγικό τρόπο και η ίδια τραγική φιγούρα χθες μαζί με συγγενείς και φίλους τους συνόδευσαν στην τελευταία τους κατοικία.

Αναμένονται οι εργαστηριακές εξετάσεις

Αναπάντητα ερωτηματικά για όλους από τον θάνατο και των δύο και περιμένουν πλέον την ολοκλήρωση των εργαστηριακών εξετάσεων, καθώς ελήφθησαν δείγματα κατά τη νεκροψία- νεκροτομή για τη διενέργεια τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, προκειμένου να οριστικοποιηθεί το πόρισμα για τα αίτια θανάτου.

Από την πρώτη στιγμή που έφθασε η ιατροδικαστής κα Αγγελική Τζιόλα στη θέση ‘Καστοράχι’ Μπορσίου, όπου εντοπίστηκαν νεκροί ο πατέρας και η κόρη, απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια. Εξαρχής ανέφερε ότι δεν υπήρχαν κακώσεις, κάτι που επιβεβαιώθηκε και κατά την διενέργεια της νεκροψίας- νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Προβληματισμός δικός της αλλά και των αστυνομικών αρχών ήταν πώς έφθασαν στο συγκεκριμένο σημείο ο πατέρας και η κόρη και εκτιμάται ότι υπήρχε απόλυτη έλλειψη προσανατολισμού αντίληψης. Συμπέρασμα το οποίο εξάγεται και από το γεγονός ότι και ο πατέρας και η κόρη αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας και οι δύο ακολουθούσαν φαρμακευτική αγωγή.

Είναι πολύ πιθανό από τη στιγμή που δεν έβρισκαν το δρόμο της επιστροφής στα ενοικιαζόμενα δωμάτια να βρέθηκαν σε κατάσταση πανικού, με αποτέλεσμα να κινούνται χωρίς προορισμό στο πουθενά, γι’ αυτό και βρέθηκαν στη συγκεκριμένη περιοχή, μέσα στα χωράφια χωρίς νερό και χωρίς να μπορούν να ειδοποιήσουν κάποιον.

Πλήρη στοιχεία

Για να ολοκληρώσει το πόρισμά της η Ιατροδικαστής έχει ζητήσει και τα βιβλιάρια ασθενείας των δύο, προκειμένου να δει ακριβώς την φαρμακευτική αγωγή που ελάμβαναν, έτσι ώστε να εξάγει ασφαλή συμπεράσματα για τα ακριβή αίτια θανάτου. Άλλωστε, η φαρμακευτική αγωγή που ελάμβαναν μπορεί να δικαιολογήσει πολλά πράγματα, για το πώς βρέθηκαν δηλαδή στο συγκεκριμένο σημείο, που οδήγησε τελικά σε αυτή την τραγική κατάληξη.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστός ο θάνατος των δύο στο συγκεκριμένο σημείο υπήρξε η πληροφορία, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί από τις αστυνομικές αρχές, ότι άτομο που έτυχε να βρίσκεται κοντά στην περιοχή τις επίμαχες ημερομηνίες, φέρεται να άκουσε κάποια γυναικεία φωνή, χωρίς όμως κάτι συγκεκριμένο οπότε δεν έδωσε και σημασία. Εικάζεται ότι ίσως η κοπέλα προσπάθησε να φωνάξει και να ζητήσει βοήθεια, λίγο πριν ξεψυχήσει μέσα στο χωράφι…

Ο τραγικός επίλογος για πατέρα και κόρη, θα γραφτεί οριστικά όταν στο φάκελο θα συμπεριληφθεί και η ιατροδικαστική έκθεση.

Μαρία Καραμπάτση

.patrisnews.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button