Γεγονότα

Σε ειδικά εργαστήρια το πελματικό αποτύπωμα στο αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη (φωτο)

fotia-ix-lagoudi

Σε ειδικά εργαστήρια το αποτύπωμα ποδιού που βρέθηκε στο μοιραίο αυτοκίνητο – Δείτε φωτογραφίες-ντοκουμέντο από νέο υπόμνημα του επίτιμου υπαρχηγού του πυροσβεστικού σώματος.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας κ. Βασίλη Ταουξή, η οικογένεια προσέλαβε νέα ιατροδικαστή η οποία έστειλε για ανάλυση στα ειδικά εργαστήρια πελματικό αποτύπωμα από τον ουρανό του αυτοκινήτου της άτυχης Ειρήνης.

«Η οικογένεια προσέλαβε την ιατροδικαστή Αστερία Παπαβδή η οποία σε συνεργασία με τον τεχνικό σύμβουλο κ.Αναστάσιο Δέδε έκαναν αυτοψία πραγματογνωμοσύνη στο αμάξι της άτυχης Ειρήνης. Έκοψαν κομμάτια από τα καθίσματα του αυτοκινήτου και από την οροφή του αυτοκινήτου το πελματικό της αποτύπωμα όπου θα τα στείλουμε σε ειδικά εργαστήρια για να γίνει έλεγχος-ταυτοποίηση DNA , αποτυπώματα βιολογικού υλικού, τρίχες κτλ.» λέει στο protothema.gr ο κ. Βασίλης Ταουξής.

 «Η θερμότητα μπορεί να αλλοιώσει τυχόν γενετικό υλικό της θανούσης ή οποιουδήποτε τρίτου προσώπου μπορεί να έχει επικάτσει πάνω στις επιφάνειες των καθισμάτων και γενικότερα του αυτοκινήτου, ακόμα και κύτταρα της επιδερμίδας μπορεί να έχουν μείνει, ωστόσο την τελική απάντηση θα μας τη δώσει μόνο το εργαστήριο για να αξιολογήσει την καταλληλότητα του υλικού και την αξιοπιστία των όποιων εξαχθέντων αποτελεσμάτων που μπορεί να δούμε», λέει η κ. Αστερία Παπαβδή.

«Εμμένουμε στην αρχική μας άποψη για εγκληματική ενέργεια»

«Η οικογένεια και οι νομικοί παραστάτες ποτέ δεν πιστέψαμε ότι πρόκειται για αυτοκτονία . Εμμένουμε σταθερά στην αρχική μας άποψη ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια , για ανθρωποκτονία από δόλο και δεν ησυχάζουμε ούτε στιγμή χωρίς να προσπαθούμε να αναδείξουμε στοιχεία τα οποία πάντα θέτουμε στη διάθεση της εισαγγελικής αρχής προκειμένου να φανεί η αλήθεια», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας .

Το νέο υπόμνημα του επίτιμου υπαρχηγού του πυροσβεστικού σώματος Ανδρέα Γκουρμπάτση 

Σύμφωνα με το νέο υπόμνημα του κ. Ανδρέα Γκουρμπάτση , υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η Ειρήνη Λαγούδη ήταν ζωντανή όταν προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητο. Μάλιστα, σύμφωνα με τις φωτογραφίες – ντοκουμέντο από το υπόμνημα του κ. Γκουρμπάτση, η φωτιά ξεκίνησε στη δεξιά πλευρά του καθίσματος του οδηγού. Αν αυτή η γυναίκα προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της, αν αυτοπυρπολήθηκε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της, σύμφωνα με το υπόμνημα του κ. Γκουρμπάτση δεν υπάρχει ίχνος καπνού ή φωτιάς σε εκείνο το σημείο.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
«Ο θάνατος της Ειρήνης Λαγούδη δεν μπορεί να οφείλεται σε αυτοκτονία. Δεν αποδείχθηκε ούτε αυτοπυρπολισμός του θύματος ούτε φυσικά πυρπόληση στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Η αυτοκτονία ως πράξη παραφροσύνης δεν συνοδεύεται και δεν μπορεί να συνοδεύεται από οργάνωση και σχεδιασμό.

Η νηφαλιότητα και η ολική εξωτερική εικόνα δεν παραπέμπουν σε αυτοκτονικό επεισόδιο. Και τέλος αν υποθετικά επιχειρούσε να αυτοπυρποληθεί δεν θα οδηγείτο στο πίσω κάθισμα από ενστικτώδη κίνηση. Συμπερασματικά, λοιπόν εχω να σας πω ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια κι ότι σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει θέμα αυτοχειρίας της Ειρήνης Λαγούδη», λέει ο κ. Ανδρέας Γκουρμπάτσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button