Γεγονότα

Σε εξέλιξη οι εργασίες στο Δημοτικό Πάρκο (φωτο)

koi-parko-ergasies6

Σε φουλ ρυθμούς δουλεύουν τα συνεργεία του δήμου Αγρινίου αυτές τις μέρες με σκοπό τον καθαρισμό, καλλωπισμό και την προσβασιμότητα του Δημοτικού Πάρκου.

Η εικόνα είναι πολύ πιο βελτιωμένη σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα, όπου το πάρκο ήταν στην κυριολεξία απλησίαστο και επικίνδυνο. Τώρα, έχουν πλέον απομακρυνθεί τα περισσότερα υλικά που είχαν απομείνει από την εργολαβία του απενταγμένου έργου. Παράλληλα στρώνονται όλοι οι δρόμοι πρόσβασης ενώ παρεμβάσεις θα γίνουν και στα εσωτερικά μονοπάτια.
Οι εργασίες γίνονται πάντα υπό την επίβλεψη υπαλλήλων του Δασαρχείου.

“Σκοπός μας είναι να ολοκληρώσουμε τις παρεμβάσεις αυτές μέσα τις επόμενες μέρες, ώστε οι πολίτες να έρθουν εδώ με άνεση και ασφάλεια για την γιορτή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, το ερχόμενο Σάββατο, που πανηγυρίζει και το ομώνυμο εκκλησάκι στο κέντρο του Πάρκου” δηλώνει σχετικά ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ανδρέας Καλαμπαλίκης, που βρίσκεται κάθε μέρα στο σημείο και επιβλέπει τις εργασίες στις οποίες συμμετέχει ικανός αριθμός υπαλλήλων του δήμου από διάφορα Τμήματα και υπηρεσίες.

Να θυμίσουμε πως τον χώρο των εργασιών επισκέφθηκε πρόσφατα και ο Γιώργος Παπαναστασίου, που κάνοντας σχετικές δηλώσεις έκανε γνωστό πως ξεκινούν οι διαδικασίες για την εκπόνηση ειδικής διαχειριστικής μελέτης για την νέα ανάπλαση του Παπαστράτειου Δημοτικού Πάρκου.

koi-parko-ergasies1

koi-parko-ergasies2

koi-parko-ergasies3

koi-parko-ergasies4

koi-parko-ergasies5

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button