Αθλητισμός

Σε εξέλιξη οι εκλογές της ΕΠΣΑ

spo-ekloges-epsa

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας, στο κτηριο της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανιας ,στο Μεσολόγγι. Παρόντα είναι αυτή τη στιγμή τα 87 από τα 88 Σωματεία που έχουν δικαίωμα ψήφου. Σχεδόν ομόφωνα πέρασε, με τρία Σωματεία να  δηλώνουν “παρών”, ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός καθώς και ο προϋπολογισμός της νέας περιόδου. Στη συνέχεια τον λόγο πήραν οι επικεφαλής των Συνδυασμών. Διαφωνία προέκυψε στο Σώμα σε ότι αφορά τη σύνθεση της Εφορευτικές Επιτροπής που θα διεξάγει την διαδικασία της ψηφοφορίας.

spo-ekloges-epsa1

Ο επικεφαλής της παράταξης “Νέοι Ορίζοντες” κ. Παναγιώτης Παπαχρήστος πρότεινε όπως προβλέπει το καταστατικό, η επιλογή της εφορευτικής να γίνει από το Σώμα της Γενικής Συνέλευσης. Η παράταξη του κ. Χολέβα αντιπρότεινε να υπάρχει απο ένα μέλος της κάθε παράταξης στη διαδικασία. Δημιουργήθηκε ένταση και το θέμα μπήκε σε ψηφοφορία.

spo-epsa-eklogesΤο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που ήταν υπέρ της παράταξης του κ. Παπαχρήστου, δηλαδή να γίνει η εκλογή από το Σώμα, αμφισβητήθηκε από τον κ. Χολέβα. Τελικά βρέθηκε λύση και στην διαδικασία που είναι σε εξέλιξη, παραβρίσκονται εκπρόσωποι και των δύο παρατάξεων μαζί με τη δικαστική λειτουργό.

(φωτο Βασίλης Δελημάρης -Nafpaktianews.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button