ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Eθελοντική αιμοδοσία στο Αγρίνιο

Σε εξέλιξη είναι η εθελοντική αιμοδοσία στο Αγρίνιο, μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (κτίριο πρώην Τράπεζας Ελλάδος).

Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, η εθελοντική αιμοδοσία, με την υποστήριξη του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας Νοσηλευτική μονάδα Αγρινίου – Τμήμα Αιμοδοσίας, αποτελεί συνδιοργάνωση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, της ΠΑΕ Παναιτωλικός, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Περιφερειακό Τμήμα Αγρινίου), του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Αιτωλοακαρνανίας και του Συλλόγου Αγραφιωτών Σαρακατσαναίων Αιτωλοακαρνανίας.

Στο χώρο της αιμοδοσίας θα υπάρχουν μάσκες. γάντια, αντισηπτικά και θα τηρούνται όλα τα μέτρα και αποστάσεις.

Για τη μετακίνηση τους οι εθελοντές αιμοδότες μπορούν να χρησιμοποιούν είτε το έντυπο τύπου Β βεβαίωσης μετακίνησης πολιτών στο οποίο σημειώνουν Χ στο Β1 ή στέλνοντας δωρεάν από το κινητό τους μήνυμα στο 13033 με τον αριθμό 1.

«Συνεχίζουμε με όπλο την υπευθυνότητα και την αλληλεγγύη να προστατεύουμε τους συμπολίτες μας και πρωτίστως τις ευπαθείς ομάδες και καλούμε:

Όλους τους Εθελοντές Αιμοδότες, καθώς και κάθε υγιή πολίτη ηλικίας 18-65 ετών, έχοντας μαζί τους ταυτότητα και ΑΜΚΑ, να αφιερώσουν 10 λεπτά από τον χρόνο τους και να προσφέρουν το δώρο ζωής προς τον συνάνθρωπο» τονίζεται στην πρόσκληση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button