Εκλογές

Σε εκλογικά τμήματα στην Πάτρα βρέθηκε ο Απόστολος Κατσιφάρας

po-katsifaras-kalpi1Τα εκλογικά τμήματα του Στρουμπείου Δημοτικού Σχολείου στην Πάτρα, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και εκ νέου υποψήφιος Απόστολος Κατσιφάρας, συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπο Τύπου του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» Ιωάννη Γιαννακόπουλο.

Ο κ. Κατσιφάρας βρέθηκε και σε άλλα εκλογικά τμήματα, όπου ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα οι χιλιάδες πολίτες σε ολόκληρη την Περιφέρεια, προκειμένου να δει πως εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία και τα προβλήματα που τυχόν υπήρξαν, συνομίλησε με τους δικαστικούς αντιπροσώπους και τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών και παράλληλα ευχήθηκε καλή δύναμη σε όλους για τη σημερινή ημέρα.

po-katsifaras-kalpi2Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του συνδυασμού κ. Γιαννακόπουλος σημείωσε: «Σήμερα ψηφίζουμε για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Ψηφίζουμε ανθρώπους που εργάστηκαν σκληρά, που εργάστηκαν με πρόγραμμα όλο αυτό διάστημα. Ψηφίζουμε ανθρώπους που έχουν σχέδιο για την επόμενη μέρα. Σήμερα ψηφίζουμε τον Απόστολο Κατσιφάρα και τον συνδυασμό Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο».

Ο κ. Κατσιφάρας στη συνέχεια μετέβη στο Καλέντζι, τόπο καταγωγής του, όπου και άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button