Παναιτωλικος

Σε εκδήλωση στο Θέρμο οι παίκτες του Παναιτωλικού

pan-panaitolikos-gymnasio-thermou2Τον Δήμο Θέρμου, που κατά την αρχαιότητα αποτέλεσε την πρωτεύουσα του Κοινού των Αιτωλών, επισκέφτηκε χθες αντιπροσωπεία του Παναιτωλικού. Οι ποδοσφαιριστές Λεάντρο Κάπελ, Ανδρέας Κολοβούρης, Νίκολας Μαρτίνες, Ράφαελ Μπρακάλι και Σίμος Ρουμπουλάκου, συνοδευόμενοι από τον γενικό αρχηγό Μάκη Μπελεβώνη, συμμετείχαν σε εκδήλωση αφιερωμένη σε θέματα πρόληψη βίας και ρατσισμού, στο Γυμνάσιο και Λύκειο Θέρμου.

pan-panaitolikos-gymnasio-thermou1Έτυχαν θερμής υποδοχής από τα παιδιά του Σχολείου και το εκπαιδευτικό προσωπικό με επικεφαλής τον διευθυντή του Γυμνασίου κ. Κώστα Μαραγιάννη (ο οποίος είναι και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θέρμου) και τον διευθυντή του Λυκείου κ. Ιωάννη Μπότσαρη.


Έγινε μια πολύ ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη εκδήλωση, με τους ποδοσφαιριστές να μεταφέρουν τις εμπειρίες και τις απόψεις τους, απαντώντας στις ερωτήσεις που δέχτηκαν από τα παιδιά, στέλνοντας μηνύματα κατά της βίας και του ρατσισμού.

pan-panaitolikos-gymnasio-thermou3 pan-panaitolikos-gymnasio-thermou4 pan-panaitolikos-gymnasio-thermou5 pan-panaitolikos-gymnasio-thermou7

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close