Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Σε απεργιακή συγκέντρωση καλεί το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου

Kαλεί τους εργαζόμενους της περιοχής να «δώσουν απεργιακή απάντηση απέναντι στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο».

Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου καλεί τους εργαζόμενους της περιοχής να «δώσουν απεργιακή απάντηση απέναντι στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο».

Για το λόγο αυτό καλεί σε απεργιακή συγκέντρωση την Πέμπτη 3 Ιουνίου στις 10:30 π.μ. στην Πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο.

Η ανακοίνωση:

«Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου, υλοποιώντας την απόφασή του για απεργιακή απάντηση απέναντι στο αντεργατικό νομοσχέδιο έκτρωμα, συντονίζει τη δράση του, με Εργατικά Κέντρα – Ομοσπονδίες – Συνδικάτα όλης της  χώρας, και καλεί τους εργαζόμενους της περιοχής  να δώσουμε απεργιακή απάντηση την Πέμπτη 3 Ιούνη 2021.

Με τη δράση, τον αγώνα και την συμμετοχή μας στην απεργία, στέλνουμε μήνυμα στην κυβέρνηση της ΝΔ, ότι στα πολεμικά τους ανακοινωθέν, δεν έχουμε άλλο δρόμο να ακολουθήσουμε, από το να απαντήσουμε με πόλεμο, με τα δικά μας όπλα.

Απαιτούμε τώρα να αποσύρει το αντεργατικό μόρφωμα και καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συμβάλουν για την επιτυχία της απεργίας σε κάθε κλάδο, κάθε χώρο δουλειάς και να δώσουν μαζικό αγωνιστικό παρόν στην απεργιακή συγκέντρωση την Πέμπτη 3 Ιούνη ώρα 10:30 π.μ. στην Κεντρική Πλατεία Αγρινίου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button